Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
Chłoaki, chciałem przypomnieć że to nie czat.
Jeśli chodzi o postacie to aktualnmie gram Cidem, Redem i Cloudem.
Cloud ma 2x Cut, Counter, Ultima, Hp+, Mp+, Magic+ i Contain
Red ma Slash All, Mime, Enemy Skill, Manipulate, Hp+, Mp+ i coś jeszcze ale nie pamiętam.
Cid jest Summonerem; Final Attack+ Phoenix (trzeba uważać na parasite i inne badziewia) Bahamuty i Hadesa. Oprócz tego jeszcze Hp+
Jeśli chodzi o postacie to aktualnmie gram Cidem, Redem i Cloudem.
Cloud ma 2x Cut, Counter, Ultima, Hp+, Mp+, Magic+ i Contain
Red ma Slash All, Mime, Enemy Skill, Manipulate, Hp+, Mp+ i coś jeszcze ale nie pamiętam.
Cid jest Summonerem; Final Attack+ Phoenix (trzeba uważać na parasite i inne badziewia) Bahamuty i Hadesa. Oprócz tego jeszcze Hp+
OneWingedAngel pisze:Od tego jest HELP.
Za nie pytałem się gdzie to jest bo później odwiedziłem krypte i sie dowiedziałem. Ja tylko stwierdziłem jak to wyglądało kiedy przechodziłem tą grę

A ten sposób z Emeraldem jest nawet ciekawy A kogo miałeś w składzie jak walczyłeś z Emeraldem że tacy szybcy byli twoi bohaterowie/bohaterki

Szybki byl tylko jeden bohater- Cloud. Dalem mu KoTRa+W-summon i mime, a reszta to byly wymasterowane Speed+. Reszta druzyny wlokla sie jak slimaki...A skoro pytasz o sklad to wzialem byle jaki, dopakowalem tylko Clouda.
1.Cloud
2.Barret
3.Cid
Jednak Barret i Cid nic nie zrobili w walce z emeraldem tylko stali jako mieso armatnie i kiedy Cloud padl (tylko raz bo Emerald uzyl Materia Storm) to Cid rzucil Phoenixa.
1.Cloud
2.Barret
3.Cid
Jednak Barret i Cid nic nie zrobili w walce z emeraldem tylko stali jako mieso armatnie i kiedy Cloud padl (tylko raz bo Emerald uzyl Materia Storm) to Cid rzucil Phoenixa.