Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Kurizu

Post autor: Kurizu »

Cloud ma najnajnaj i Yuffie. Jeszcze piękna (i silna na ten moment) była ostateczna broń Aeris
Zack

Post autor: Zack »

Najbardziej podobał mi się ostatnia broń Cida Venus gospel jak się nie myle
Kurizu

Nie udał mi sie jej zdobyć wiem tylko że była gdzieś w jego rodzinnym mieście
Zack

Post autor: Zack »

Jak się nie mylse to po tym jak wróciłeś z kosmosu trzeba było pogadać z dziadkiem w Rocket Town a on da wtedy ostateczną broń dla Cida
Darios

Post autor: Darios »

Chłoaki, chciałem przypomnieć że to nie czat.

Jeśli chodzi o postacie to aktualnmie gram Cidem, Redem i Cloudem.
Cloud ma 2x Cut, Counter, Ultima, Hp+, Mp+, Magic+ i Contain
Red ma Slash All, Mime, Enemy Skill, Manipulate, Hp+, Mp+ i coś jeszcze ale nie pamiętam.
Cid jest Summonerem; Final Attack+ Phoenix (trzeba uważać na parasite i inne badziewia) Bahamuty i Hadesa. Oprócz tego jeszcze Hp+
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Lol, summoner i zabraklo miejsca na Mp+ i Magic+ czy po prostu zapomniales wymienic?
Darios

Post autor: Darios »

Mozliwe że zapomniełem :D
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Heh ja pamietam jak masterowalem se speed+. Efekt byl taki, ze zadawalem 3 ataki jedna postacia Emeraldowi zanim on zdazyl cos zrobic.
Kurizu

OneWingedAngel pisze:Od tego jest HELP.

Za nie pytałem się gdzie to jest bo później odwiedziłem krypte i sie dowiedziałem. Ja tylko stwierdziłem jak to wyglądało kiedy przechodziłem tą grę ;)

A ten sposób z Emeraldem jest nawet ciekawy A kogo miałeś w składzie jak walczyłeś z Emeraldem że tacy szybcy byli twoi bohaterowie/bohaterki :?:
:?:
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Szybki byl tylko jeden bohater- Cloud. Dalem mu KoTRa+W-summon i mime, a reszta to byly wymasterowane Speed+. Reszta druzyny wlokla sie jak slimaki...A skoro pytasz o sklad to wzialem byle jaki, dopakowalem tylko Clouda.

1.Cloud
2.Barret
3.Cid

Jednak Barret i Cid nic nie zrobili w walce z emeraldem tylko stali jako mieso armatnie i kiedy Cloud padl (tylko raz bo Emerald uzyl Materia Storm) to Cid rzucil Phoenixa.
Kurizu

To ile speeda miał cloud u ciebie ??
Jak ja z nim walczyłem to miałem nie lada wyżynke a wygrałem tylko dlatego że Red XIII miał maxymalnego życia 7777 (co za szczęście :D )
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Cloud_th pisze:To ile speeda miał cloud u ciebie ??
Lol nawet w statusie nie sprawdzilem :P . Ale mozna porownac mniejwiecej z tym jak w FFVIII ma sie Haste, speed + 30% i Triple pod speed.
Kurizu

Że też ci sie chciało pakować ale jak chce sie mieć super bohatera to sie robi wszystko ;)
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

OneWingedAngel pisze:Ja mam Speed 255
Oooo, pewnie pasek u tej postaci ciagle swiecial na czerwono, nawet mie moznabylo zobaczyc jak sie napelnia, spox.
Kurizu

w dzięwiątce jest możliwe dobicie do takiego speeda ??
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”