Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Chocobo muszą być!!
Poza tym na jednym ze screenów jest tabliczka (drogowskaz?) a na nim strzałki do odpowiednich miejsc i na dole- "Chocobo Farm". No ja mam nadzieję, że tam chociaż na chwilę zawitają, odwiedzić starego Chocobo Billa ;)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Film ma 60 minut. Jakoś wątpię, żeby mieli czas wciskać do niego chocobo, choć mogę się mylić. Uwielbiam te żółte kurczaki, ale bez przesady. :roll:
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Jakie 60 minut? -_- 60 minut miał mieć wcześniej ale teraz już wiadomo, że trwa 80-90 min...
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ojej wybacz. Tylko niech kara nie będzie zbyt surowa. Błagam! :? Nie czytam każdej nowinki (np: w FF:AC będzie dodatkowo 1 minuta! Wow, super blah blah blah). W sumie przeczytałam krótką wzmiankę i zobaczyłam kilka screenów. Nie chcę sobie psuć przyjemności z późniejszego oglądania. :roll:
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

KARA MUSI BYĆ!!!!!!!! AAAA!!!!!! ;) ;)

Po prostu myślałem, że tyle wiesz... no ale się myliłem - i dzięki mnie jesteś mądrzejsza jeśli chodzi o FFAC :P
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

No to był taki szczegół ale chodziło mi bardziej o takie żywe kurczaki :]
Spewak

Post autor: Spewak »

Krakers pisze:Nie wiem czy wiecie, ale chocobo pojawiły się nawet w FF TSW, na czyjejś teczce, bodajże Aki. Jest tam zbliżenie gdzie widać naklejkę z chocobo. Więc to wcale nie trudne by i w AC się pojawiły.
Wow seri bede musial sie przyjzej - ostatio ktos mi zazucil ze nie ma tam kurczakow - to go zagne :shock: :lol:

Cale szczescie ze ten film bedzie trwal cos kolo 90 min po co mieliby robic 60 minutowy kawalek, bylbym wtedyu zdecydowanie zawiedziony
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Nie zawsze liczy się ilość. Zawsze liczy się jakość. Wolę krótki acz treściwy film, niż bezpłciowa dłużyznę z efektami specjalnymi (Matrix 2 i 3 się kłania).
Spewak

Post autor: Spewak »

No tak tu sie zgodze, ale jak juz czekasz iles lat na klejny film z serii to po zobaczeniu 60 minutowego filmu - gwarantuje czulabys niedosyt :P - no chyba ze film bylby calkowicie wybitny i udalo by sie w tych 60 min. umiescic wszystko :D
Song

Post autor: Song »

Spewak pisze: - no chyba ze film bylby calkowicie wybitny i udalo by sie w tych 60 min. umiescic wszystko :D

wierzysz w to :P??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Spewak pisze:No tak tu sie zgodze, ale jak juz czekasz iles lat na klejny film z serii to po zobaczeniu 60 minutowego filmu - gwarantuje czulabys niedosyt
Nie gwarantuj czegos czego nie możesz być pewny. Na AC nie czekam kilka lat. W ogóle nie oczekuję go z jakimkolwiek zainteresowaniem. Wyjdzie. Fajnie. Kupię, obejrzę, może się zachwycę, może zawiodę- poczekamy, zobaczymy. Wtedy dopiero będę mogła powiedzieć co o nim myślę.
Spewak pisze:no chyba ze film bylby calkowicie wybitny i udalo by sie w tych 60 min. umiescic wszystko
W 60 minutach można wiele zawrzeć. Trzeba tylko potrafić to zrobić. "Umieścić wszystko" czyli co? (nie odpisuj, nie chcę wiedzieć) Nie wiesz dokładnie w 100% co będzie w FF:AC więc radzę się wstrzymać od wygłaszania opinii czy jest to film wybitny czy nie. Chyba, ze napisałeś scenariusz do AC i wiesz dokładnie jak będzie wyglądał każdy szczegół, ale w to śmiem wątpić. ;)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Nie mógł go napisać przecież... bo ja to zrobiłem ! 8)

90 minut to i tak mało, ale skoro próg podnieśli raz to może podniosą jeszcze do 120 itd. - byle nie koszem daty premiery !!

Nie da rady zapewne w filmie zamieścić tego wszystkiego co większość z nas zobaczyć by chciała. Ale być może kwintesencję całośći da radę tak skrupulatnie przypakować by zadowolić przynajmniej mnie - o waszą opinię w tym względzie już bym nie dbał :twisted: jeśli w filmie będzie wszystko to co mnie się chce zobaczyć to mało mnie obchodzi ilu innym osobom również całość przypadnie do gustu.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Song

Post autor: Song »

Egoista :P Film napewno nas zaskoczy i nie ma dwóch zdań że tak czy siak go obejrzymy a czy to bedzie super fenomen to sie dopiero okaże :)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Hehe widzisz co z człowiekiem się dzieje jak premiera się kopnęła o 2 lata prawie :)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Orion

Post autor: Orion »

Dokładnie,teraz napewno więcej osób pójdzie to obejrzeć niz powiedzmy jakiś rok temu :].
Heh,może to taki zabieg marketingowy?Film jest tak beznadziejny,że robią wszystkim smaka,żeby zwiększyć liczbę potencjalnych widzów :lol: .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”