Poza tym na jednym ze screenów jest tabliczka (drogowskaz?) a na nim strzałki do odpowiednich miejsc i na dole- "Chocobo Farm". No ja mam nadzieję, że tam chociaż na chwilę zawitają, odwiedzić starego Chocobo Billa

Moderator: Moderatorzy
Wow seri bede musial sie przyjzej - ostatio ktos mi zazucil ze nie ma tam kurczakow - to go zagneKrakers pisze:Nie wiem czy wiecie, ale chocobo pojawiły się nawet w FF TSW, na czyjejś teczce, bodajże Aki. Jest tam zbliżenie gdzie widać naklejkę z chocobo. Więc to wcale nie trudne by i w AC się pojawiły.
Nie gwarantuj czegos czego nie możesz być pewny. Na AC nie czekam kilka lat. W ogóle nie oczekuję go z jakimkolwiek zainteresowaniem. Wyjdzie. Fajnie. Kupię, obejrzę, może się zachwycę, może zawiodę- poczekamy, zobaczymy. Wtedy dopiero będę mogła powiedzieć co o nim myślę.Spewak pisze:No tak tu sie zgodze, ale jak juz czekasz iles lat na klejny film z serii to po zobaczeniu 60 minutowego filmu - gwarantuje czulabys niedosyt
W 60 minutach można wiele zawrzeć. Trzeba tylko potrafić to zrobić. "Umieścić wszystko" czyli co? (nie odpisuj, nie chcę wiedzieć) Nie wiesz dokładnie w 100% co będzie w FF:AC więc radzę się wstrzymać od wygłaszania opinii czy jest to film wybitny czy nie. Chyba, ze napisałeś scenariusz do AC i wiesz dokładnie jak będzie wyglądał każdy szczegół, ale w to śmiem wątpić.Spewak pisze:no chyba ze film bylby calkowicie wybitny i udalo by sie w tych 60 min. umiescic wszystko