Moderator: Moderatorzy
nie tzreba zassysac wystarczy wlaczyc Vive..< nowa generacja mHrokuKoki pisze:Zassaj teledysk Vanilla Ninja - poczuj różnicę
hmm..ostatecznie supportami byli vader i slipknotDante pisze:edit: jeśli mowa o supportach - na Metallice chciałem się pojawić ze względu na Godsmack'a bo to oni w supporcie mieli wystąpić z czymś jeszcze (Vader?) - ale sprawa się rypła a ja sam do końca zdecydowany nie byłem to dałem sobie spokój.
< temat gotyk,metal byla mowa > ...mystic festival,chorzowDante pisze:Iron Maiden? Gdzie?
Odczuwam takie dziwne wrażenie że wszystko w tym kraju kręci się wokół Chorzowa - przynajmniej jeśli chodzi o ważniejsze wydarzenia muzyczne ostatnich lat. Nie chciałbym skłamać ale kiedy do Polski zjawili się Rolling Stones to chyba także to chorzów ich gościł. Nienawidzę Chorzowa ......mystic festival,chorzow
To już wiemhmm..ostatecznie supportami byli vader i slipknot
Dobrze że nie kupiłem - to się można w dupę ugryźć - pozdrwiam szczęśliwych nabywców...heh a na mtv2 puszcali material z tego dvd
Mnie to też trochę wkurw** ale cóż począć kiedy w naszym kraju dwa obiekty na krzyż się nadają do jakichś poważniejszych imprez muzycznych...Dante pisze:Odczuwam takie dziwne wrażenie że wszystko w tym kraju kręci się wokół Chorzowa - przynajmniej jeśli chodzi o ważniejsze wydarzenia muzyczne ostatnich lat. Nie chciałbym skłamać ale kiedy do Polski zjawili się Rolling Stones to chyba także to chorzów ich gościł. Nienawidzę Chorzowa ...
ale pierwszy raz sala kongresowaDante pisze:ale kiedy do Polski zjawili się Rolling Stones to chyba także to chorzów ich gościł
taa.aaa...a oni chca tu euro 2012 oragnizwoacOrion pisze:Mnie to też trochę wkurw** ale cóż począć kiedy w naszym kraju dwa obiekty na krzyż się nadają do jakichś poważniejszych imprez muzycznych...
I odszedł kolejny wielki człowiek...Garnet pisze:http://info.onet.pl/1044291,11,item.html
Na początku myślałem,że to jakieś jaja...Potem się okazało,żę to na serio,nawet czytałem całkiem spory artykuł w gazecieGarnet pisze:taa.aaa...a oni chca tu euro 2012 oragnizwoac