Dobra muzyka

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Jaki typ muzyki lubisz?

Pop
7
4%
R'n'B
1
1%
Techno
11
6%
Rock(Punk, Classic, Gothic)
64
37%
Metal(Trash, Speed, Heavy, Black,Progresiv itd)
47
27%
Nu-Metal
7
4%
Jazz
3
2%
Reggae
6
3%
Klasyczna(Mozart, Bethoven, Bach, Liszt, Chopin, Czajkowski, itd)
11
6%
Hip Hop/ Rap
15
9%

Liczba głosów: 172

Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

Pandemonium Projects - The Active Building :D :D :D zajebisty kawałek :P :P :P :P
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Garnet świetny ten przewotnik :D Dzieki niemu dowiedziałem się np. czym jest metalcore - buehehehe chyba zacznę tego słuchać :twisted: To jest mocniejsze niż grindcore :P
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

:lol: to roxuje

classic narcissists go around telling everybody how awesome they are, while neo-narcissists go around telling everybody how awful they are
:lol:

------------------------
http://muzyka.onet.pl/mr,1042476,wiadomosci.html to jak Tomajs przyjezdzasz w odwiedziny? :D :wink:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Orion

Post autor: Orion »

No,wreszcie oficjalnie potwierdzili :].
Do Chorzowa mam 2 kroki,więc myślę że się wreszcie załapie.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Andrew W. K. (w końcu wiem kto :D) - Ready to Die (piosenka genialna i jeszcze w dodatku u mnie bardzo na czasie)
Michelle Branch - Everywhere
Lio - At The End
Green Day - Basket Case
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

http://muzyka.wp.pl/imprezy.html?idn=1045

Właśnie to sobie przeczytałem + link który wcześniej podała Garnet i tak sobie myślę że stosownym komentarzem będzie:

qrwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam dzisiaj ochydnie popieprzony dzień - podobnie jak ostatnie 10 - i naj jego końcu czytam sobie takie wieści :evil:
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Orion

O kur**.
Przegięcie pały z tymi cenami biletów :shock: .
Ja rozumiem U2 to U2,ale najtańszy bilet po półtora bańki to chyba przesada.
Rada:jak ktoś się wybiera to kupujcie bilety tylko na płytę.
Z sektorów gówno widać,na dodatek ceny wganiatają w glebę...
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Ceny biletów są jednym z tych czynników spod znaku *&%^^%$$#^ !!!!! No nic - może transmisja w tv bedzie jakaś ciekawa albo na telebimie w pubie którymś zobaczę. Naprawdę zespół mnie do gustu przypada ale żeby za posłuchanie muzyki płacić taką kasę :?

V.
Orion

Cena może będzie jeszcze do zniesienia,ale muszą się pojawić jakieś konkretne supporty...

Cholera,za bilet na Metallikę dałem dziewięć dych i stałem 3 metry od sceny...

Jeszcze wczoraj byłem zdecydowany na ten koncert,a teraz sam nie wiem czy nie wybiorę się jednak na Iron Maiden...
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Iron Maiden? Gdzie?

Mettalica 3 metry powiadasz - jesli się nie mylę to tam bilety za 9 dyszek były i w tym cholernym Chorzowie się pojawili - wiesz ile jest z Gdyni do Chorzowa? Zdaje się że poczeka mi sie trochę zanim na pomorzu pojawi się ktoś na kogo nie będzie mi szkoda wydać większych nakładów pieniężnych.

edit: jeśli mowa o supportach - na Metallice chciałem się pojawić ze względu na Godsmack'a bo to oni w supporcie mieli wystąpić z czymś jeszcze (Vader?) - ale sprawa się rypła a ja sam do końca zdecydowany nie byłem to dałem sobie spokój.

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Koki pisze:Zassaj teledysk Vanilla Ninja - poczuj różnicę
nie tzreba zassysac wystarczy wlaczyc Vive..< nowa generacja mHroku :lol: >

Dante pisze:edit: jeśli mowa o supportach - na Metallice chciałem się pojawić ze względu na Godsmack'a bo to oni w supporcie mieli wystąpić z czymś jeszcze (Vader?) - ale sprawa się rypła a ja sam do końca zdecydowany nie byłem to dałem sobie spokój.
hmm..ostatecznie supportami byli vader i slipknot

Dante pisze:Iron Maiden? Gdzie?
< temat gotyk,metal byla mowa > ...mystic festival,chorzow

..ech tyle tu sie dzieje spod szyldu 'metal' a spod szyldu 'goth' nic doslownie NIC < jedna impreza tydzien temau na ktorej i tak nie moglam byc>

co do cen < jednak czasem lepiej byc 'fanem' muzyki 'niekomercyjnej' :wink: >
..owszme np za takie CP troche sie placi ale to wiaodmo gra kilak zespolow,kilka dni etc

swoja droga pisalismy tutaj o nowym boxie nirvany za spoxo cene :/ ..heh a na mtv2 puszcali material z tego dvd :)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

...mystic festival,chorzow
Odczuwam takie dziwne wrażenie że wszystko w tym kraju kręci się wokół Chorzowa - przynajmniej jeśli chodzi o ważniejsze wydarzenia muzyczne ostatnich lat. Nie chciałbym skłamać ale kiedy do Polski zjawili się Rolling Stones to chyba także to chorzów ich gościł. Nienawidzę Chorzowa ...
hmm..ostatecznie supportami byli vader i slipknot
To już wiem
..heh a na mtv2 puszcali material z tego dvd
Dobrze że nie kupiłem - to się można w dupę ugryźć - pozdrwiam szczęśliwych nabywców.

V.
Orion

Dante pisze:Odczuwam takie dziwne wrażenie że wszystko w tym kraju kręci się wokół Chorzowa - przynajmniej jeśli chodzi o ważniejsze wydarzenia muzyczne ostatnich lat. Nie chciałbym skłamać ale kiedy do Polski zjawili się Rolling Stones to chyba także to chorzów ich gościł. Nienawidzę Chorzowa ...
Mnie to też trochę wkurw** ale cóż począć kiedy w naszym kraju dwa obiekty na krzyż się nadają do jakichś poważniejszych imprez muzycznych...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

http://info.onet.pl/1044291,11,item.html [']
Dante pisze:ale kiedy do Polski zjawili się Rolling Stones to chyba także to chorzów ich gościł
ale pierwszy raz sala kongresowa

Orion pisze:Mnie to też trochę wkurw** ale cóż począć kiedy w naszym kraju dwa obiekty na krzyż się nadają do jakichś poważniejszych imprez muzycznych...
taa.aaa...a oni chca tu euro 2012 oragnizwoac :lol:
Orion

I odszedł kolejny wielki człowiek...

Garnet pisze:taa.aaa...a oni chca tu euro 2012 oragnizwoac
Na początku myślałem,że to jakieś jaja...Potem się okazało,żę to na serio,nawet czytałem całkiem spory artykuł w gazecie :shock: ..
Nawet jak się wyrobią z budową stadionów i z organizacją(przyjmując,że Polska by organizowała te mistrzostwa) to i tak zanim cokolwiek z tego sie zwróci to nas juz na świecie nie będzie :lol: .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”