Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Ty tak uważasz!
Niewątpliwie
Odin się przydaje
Niewątpliwie
jest takim jak inne summony!
Niewątpliwie
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

No, a dla kogo to zrobiło? Dla tych którzy nie radzą sobie w walce, jak już wspomniałem :629:
A możesz z czystym sumieniem powiedzieć, że byłeś na tyle dobry, że nigdy nie użyłeś Odina??? :twisted:
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

White SeeD pisze:
Po to square stworzyło Odina, żeby z niego korzystać.
No, a dla kogo to zrobiło? Dla tych którzy nie radzą sobie w walce, jak już wspomniałem :629:
Czy ja wiem, jak nie chce mi się po raz enty przechodzić danej nudnej chodź prostej walki to jednak wolę Odina, mogę szybciej przejść dalej :D
White SeeD

A możesz z czystym sumieniem powiedzieć, że byłeś na tyle dobry, że nigdy nie użyłeś Odina???
Z czystym sumieniem? Nie.
Ale to jest przyczyna, dla której używałem Odina:
jak nie chce mi się po raz enty przechodzić danej nudnej chodź prostej walki to jednak wolę Odina, mogę szybciej przejść dalej
Ale trafił się harkorowy potworek? En garde- giń, przebrzydły, ale nie sposobem Summon>Odin
Ostatnio zmieniony pn 24 sty, 2005 03:03 przez White SeeD, łącznie zmieniany 1 raz.
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

A ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć: nigdy nie użyłem Odina. Powód? Nie miałem Garnet w teamie :D .
White SeeD

nigdy nie użyłem Odina.
To się chwali ;)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Na marginesie dorzucę, że Steiner ma jeszcze Lai Strike o tym samym działaniu, a Amarant może rzucić Countdown.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
lukas2600

Post autor: lukas2600 »

ja tam garnet nigdy niebrałem do składu drużyny bo moim zdaniem jej summony trwają za długo i biorą zbyt mało energii za to steiner i amarant jak najbardziej.
lukas2600

gram teraz w ósemkę i powiem że malboro z FF 9 niemoże stanąć obok tego z FF 8 szansa na wygranie z nim w ósemce jest mała... jest troche zbyt szybki ledwo zaczyna się walka i już leci bad breath.
White SeeD

summony trwają za długo
Hm? Przecież jak używasz summona po raz n-ty, widzisz tylko króciutką animację ataku. Aby zobaczyć całego summona należy aktywować ability "Boost".
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Sephiria pisze:Dlatego właśnie podałam w opisie trzy strategie na Ozmę - jedną dla tych co go chcą tylko zaliczyć, czyli Doomsday Triple Combo(mój właśny wymysł - nie że się chwale, ale jestem z siebie doomna ;) ), Brute Force dla tych co się chcą wyżyć i dla masterów Survival, by wyczyścić Sejf i dopiero potem sklepać Ozmę.

aha trzeba by jeszcze dodac strategie polegajaca na kupieniu na aukcji w treno 6 dark matter i rzucanie nimi w ozme ( jeden dark matter bierze 9999)
lukas2600

no możliwe że są krótsze ale mało życia bior wole mieć taki skład gdzie każdą osobą wezmę max damage a garnet to dla mnie strata miejsca w składzie tak samo eiko.
Xellos

Post autor: Xellos »

Faktycznie przeoczyłaś to Sephiria.
Xellos

Post autor: Xellos »

Ark, summon Garnet, podczas jego filmiku dróżyna z Auto-Haste i Auto-Regen odnowi się na maxa, a przy tym 9999dmg co ty na to? :twisted:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

garnet to dla mnie strata miejsca w składzie tak samo eiko.
BUHAHAHAHAHAHA :D Madeen Eiko spokojnie i bez Boosta potrafi dawać po 9999 dmg - gdybyś grał wszystkimi postaciami, to byś to wiedział.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”