NiewątpliwieTy tak uważasz!
NiewątpliwieOdin się przydaje
Niewątpliwiejest takim jak inne summony!
Moderator: Moderatorzy
Czy ja wiem, jak nie chce mi się po raz enty przechodzić danej nudnej chodź prostej walki to jednak wolę Odina, mogę szybciej przejść dalej :DWhite SeeD pisze:No, a dla kogo to zrobiło? Dla tych którzy nie radzą sobie w walce, jak już wspomniałemPo to square stworzyło Odina, żeby z niego korzystać.
Z czystym sumieniem? Nie.A możesz z czystym sumieniem powiedzieć, że byłeś na tyle dobry, że nigdy nie użyłeś Odina???
Ale trafił się harkorowy potworek? En garde- giń, przebrzydły, ale nie sposobem Summon>Odinjak nie chce mi się po raz enty przechodzić danej nudnej chodź prostej walki to jednak wolę Odina, mogę szybciej przejść dalej
Sephiria pisze:Dlatego właśnie podałam w opisie trzy strategie na Ozmę - jedną dla tych co go chcą tylko zaliczyć, czyli Doomsday Triple Combo(mój właśny wymysł - nie że się chwale, ale jestem z siebie doomna), Brute Force dla tych co się chcą wyżyć i dla masterów Survival, by wyczyścić Sejf i dopiero potem sklepać Ozmę.
BUHAHAHAHAHAHA :D Madeen Eiko spokojnie i bez Boosta potrafi dawać po 9999 dmg - gdybyś grał wszystkimi postaciami, to byś to wiedział.garnet to dla mnie strata miejsca w składzie tak samo eiko.