Final Fantasy XI

Dział dla online-owej części FF

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Czemu nie mogę cytować tekstu na szybko? -_-

Może to jeszcze młody Leviathan, Ifrit to przecież stary już jest. Poza tym witaminki (jak to wspomniała Sephiria) zaczął zażywać i o. Pan Piekieł musi być duziutki :>
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Dośc ciekawe są te summony,Leviathan i Ramuh wyglądaja najciekawiej,Ifrit i Garuda również,nowy wyglada jest na plus jak dla mnie.
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Najlepsze jest to, że one nie pojawiają się na czas walki. Można je przywołać prawie w każdym momencie i będą za tobą chodziły. Wypaśnie pod tym względem wygląda Fenrir i Ramuh.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

AAAAA... skopali Shivę!! ;(

Ramuh całkiem ładny :)
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ramuh - w tej zbroi i w tej pozycji starsznie z Sephirothem się kojarzy. Czyżby efekt zamierzony :>?

Leviathanek - hm, ku uciesze Garnet, moim zdaniem ten z FFIX był najładniejszy, zaraz potem ten z FFVIII, ale ten ujdzie.

Garuda - całkiem niezła, zupełnie nie przypomina tych papug z FFIX ;)

Shiva - Go-Go jak możesz wolić Shivę z X, skoro na screenie z 11-tki jest pokazana od tyłu? Czekam na lepszy screen :)

Ifrit - moje pierwsze skojarzenia.... Diablo :lol:, ale to pewnie przez ten czerwony kolor skóry. Przynajmniej wreszcie porządnie wygląda, bo ten z FFIX i FFX był po prostu tragiczny - psa mi tam z niego zrobili :/. Tutaj Ifricio lepszy, choć paszcza podobna do Bahamuta z FFX(którego nota bene w X też spieprzyli).
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Sephiria pisze:Shiva - Go-Go jak możesz wolić Shivę z X, skoro na screenie z 11-tki
Żadna inna Shiva nie spodoba mi się bardziej niż ta z X'a ;) Tego jestem pewna. ; p Ale chętnie się pomylę :roll:
Sephiria pisze:FFX był po prostu tragiczny - psa mi tam z niego zrobili
Dlatego nadawałam mu psie imiona :> Jak InuYasha (psi demon) czy Inuki (też pies i też "nienormalny" ; p )
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Go-Go-Yubari pisze:Żadna inna Shiva nie spodoba mi się bardziej niż ta z X'a ;) Tego jestem pewna. ; p Ale chętnie się pomylę :roll:
Poczekam na Screen pokazujący twarz Shivy, to wtedy się wypowiuem, ale masz rację, że jej wcielenie w FFX jest najpiękniejsze ze wszystkich do tej pory.
Go-Go-Yubari pisze:Dlatego nadawałam mu psie imiona :> Jak InuYasha (psi demon) czy Inuki (też pies i też "nienormalny" ; p )
Czy Inuki czasem nie jest tym psem od Usurichan, z serii X?
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Yuzuriha sie nazywała ;) Tak z X-1999 CLAMPa. ;)

http://www.playonline.com/osm_res/ff11/sc/sow040329.jpg - hahahaha. Sorry nie mogłam się oprzeć :roll:

http://next.videogame.it/html/foto.php? ... =4468&i=24 ! Ni pies ni wydra, coś na kształt świdra. Jak onie mogli!? Po FFX! Tymi uszami to ona może robić za wachlarz w upalne dni! :evil:
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Taa wszystko u Shivy fajnie oprócz tego.... no..... pyska.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Zgadzam się - sylwetka i figura Shivy wyglkąda znacznie ładniej niż w X, ale nie podobają mi się te odcienie niebieskiego, no a jej twarz jest OKROPNA :(. Chyba ktoś tu chciał pzrenieść Deedlith z LOdos Wars do świata FF :/
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

To już nie Shiva - to już elfica ;)
Gamertag: Szalony Szkot
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Porcja nowych screenów:
http://img162.exs.cx/img162/2479/goblinsmithy4ci.jpg - Wojowniczy Goblin z plecakiem
http://img162.exs.cx/img162/3534/smoczek5pf.jpg - Smok Dragoonera (milusi)
http://img162.exs.cx/img162/373/yughtungajungle5yx.jpg - Yohtunga Jungle - piękna lokacja
http://img162.exs.cx/img162/2460/zadyma0gv.jpg - To była konkretna zadyma (tzw. farmowanie, masowe zdobywanie itemów).

Im dalej się zagłębiam tym lokacje coraz ciekawsze.
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Te avatary to coś takiego jak summony? Mnie się Carbuncle strasznie podoba..... przeuroczy. No i jeszcze Leviathan i Ramuh..... ale Carbuncle jest najsłodszy
To była konkretna zadyma
Eee to jest nic..... ja wczoraj widziałam w Valkrum stado Hill Lizardów ścigające jednego kolesia..... chyba z 50 ich było..... istne stado...
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Avatary to są summony. Tyle, że takie miniaturki jakby (Leviathan zwłaszcza). Carbuncle to summon podstawowy. Z tego co wiem to jest on od początku. Zdobycie reszty to już wykonanie questów.
Twoje to też nic. Train 60 Quadów na 3 poziomie Parlborough Mines (Same Copper, Old i Brass Quady). Niestety tego nie wiedziałem bo się 30 minut wcześniej zmyłem. Ale w Bastok na Ramuhu było o tym głośno.
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Ech....Parlbrough Mines..... jak ja tego miejsca nie znoszę.....zginełam tam 7 razy ^^... ale też właśnie pamiętam że tam stada Quadów biegały....tylko to nie wyglądało tak dziwnie jak z tymi Lizardami..... bo wtedy w Valkrum poczułam się jakbym ogladała Animal Planet gdzie stado antylop goni krokodyla....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XI - Online”