Może to jeszcze młody Leviathan, Ifrit to przecież stary już jest. Poza tym witaminki (jak to wspomniała Sephiria) zaczął zażywać i o. Pan Piekieł musi być duziutki

Moderator: Moderatorzy
Żadna inna Shiva nie spodoba mi się bardziej niż ta z X'aSephiria pisze:Shiva - Go-Go jak możesz wolić Shivę z X, skoro na screenie z 11-tki
Dlatego nadawałam mu psie imionaSephiria pisze:FFX był po prostu tragiczny - psa mi tam z niego zrobili
Poczekam na Screen pokazujący twarz Shivy, to wtedy się wypowiuem, ale masz rację, że jej wcielenie w FFX jest najpiękniejsze ze wszystkich do tej pory.Go-Go-Yubari pisze:Żadna inna Shiva nie spodoba mi się bardziej niż ta z X'aTego jestem pewna. ; p Ale chętnie się pomylę
![]()
Czy Inuki czasem nie jest tym psem od Usurichan, z serii X?Go-Go-Yubari pisze:Dlatego nadawałam mu psie imionaJak InuYasha (psi demon) czy Inuki (też pies i też "nienormalny" ; p )
Eee to jest nic..... ja wczoraj widziałam w Valkrum stado Hill Lizardów ścigające jednego kolesia..... chyba z 50 ich było..... istne stado...To była konkretna zadyma