Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Nie właśnie taką mam.. używam Tidusa, Svandy, Kyou,Brother, Zalitza i Jumala :)
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

jak można zatrzymać się w dowolnym momencie i strzelić
Gdy płyniesz z piłką,wciskasz kwadrat i masz menu strzału lub podania.

P.S.Lada moment powinien pojawic sie na krypcie opis do Blitza.
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

już mam wszystko opanowane.. dzięki za rady.. teraz pozostaje mi resetować aż trafię na AR...
TomajS - nie chce narzekać ale trochę długo opis powstaje... w każdym razie dobrze, że ktoś to zrobi ... opis się przyda... czekamy :)

OWA - może ty też coś napiszesz? ;)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Akurat nawet Tournamentu nie mam dostępnego a do ligi jakoś nie chce za bardzo :)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Oj, dobrze - przekonałeś mnie ;P Zagram sobie jeszcze kilka razy ^^
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

ja nie pamietam jaka mialam (teraz nie moge sprawdzic bo nie mam tego finala) ale byla dobra hehe skoro wygrywalam ze wszystkimi :grin: :D z kilika raz mialam 10:00 chyba 8)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Thompson pisze:już mam wszystko opanowane.. dzięki za rady.. teraz pozostaje mi resetować aż trafię na AR...
TomajS - nie chce narzekać ale trochę długo opis powstaje... w każdym razie dobrze, że ktoś to zrobi ... opis się przyda... czekamy :)

OWA - może ty też coś napiszesz? ;)
No oprócz robienia opisu do Blitza robie jeszcze Spher Grind,GTA SANANDREAS,życie prywatne i pare innych czynnosci zyciowych......ale spox opisy bedą w miare możliwosci jak najszybciej.

P.S.Mam nadzieje ze komuś sie ten opis przyda.

Co do A.R.to zamiast czekać aż sie pojawi,robimy tak:wchodzimy do gry i patrzymy czy jest do wygrania,jesli nie to robimy "cancel" i wchodzimy ponowanie i tak do skutku.
ja nie pamietam jaka mialam (teraz nie moge sprawdzic bo nie mam tego finala) ale byla dobra hehe skoro wygrywalam ze wszystkimi z kilika raz mialam 10:00 chyba
Ja pod koniec pierwszego sezonu byłem już w stanie wygrac z każdym,zaszły takie roszady w składzie i zakontraktowałem se 2 z Al-Bhed i kosze kazdego jak chce,w 8 meczu pierwszego sezonu kupiłem Blappe i Berrika.Al-Bhed są teraz nawet słabsi od Kiliki :lol:

Mój obecny skład to

LF - Tidus
RF - Blappa
MF - Tatts
LD - Berrik
RD - Lakkam
GL - Keppa
i z wszystkimi wygrywam XX - 00
FF XII W trakcie katowania
Song

Post autor: Song »

Mam pytanie ile trzeba wygrac Lig albo Tournamentów zeby miec wszystkie Overdrive Wakki ?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Z tego co pamiętam, to w optymalnych warunkach dwie ligi i dwa turnieje :) Ale to tylko przy resetowaniu bazy :)
Song

oj wątpie zebym teraz resetował swoja druzyna ...
jedno dot. meczy ktos wie ile trzeba miec SH zeby strzelic (trafic) z drugiego końca boiska
Mi Tidusem przy SH 30 sphere shot i miał 47 SH piłka doleciała do bramki z SH 6 ale róznie to bywa ..
Song

Ja mam dopiero zwykłego jecht shota ...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

zakontraktowałem se 2 z Al-Bhed
ja mialam ich wiecej chyba trzech albo czterech ale przez pomylke se jednego wywalilam:(
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

ja mialam ich wiecej chyba trzech albo czterech ale przez pomylke se jednego wywalilam:(
ja zakontraktowałem tylko tych dwóch wartosciowych.

Song pisze:oj wątpie zebym teraz resetował swoja druzyna ...
jedno dot. meczy ktos wie ile trzeba miec SH zeby strzelic (trafic) z drugiego końca boiska
Mi Tidusem przy SH 30 sphere shot i miał 47 SH piłka doleciała do bramki z SH 6 ale róznie to bywa ..
Z takim SH piłka po doleceniu do bramki z jednego konca,bedzie miała ok.5 SH,wiece można zapomniec o strzale,a jeśli bedziesz miał SH 50 to bramkarz i tak bedzie miał wysoki CL,plus jeszcze techniki bramkarskie,wiec nie da rady strzelić z jednego konca,choć nie próbowałem,ale wydaje mi sie to niemożliwe.
Anima

Post autor: Anima »

wkrecilem sie w tego Blitzballa, sadzilem ze spieprzyli sprawe a tu zaczelem grac co noc :D:D.

mam pytanie... jak mozna zdobyc jecht shoota? jecht shoota, itp idp. ??
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Jecht Shoot na statku, musisz wykonać poprawną kombinację Liquid to wcześniej bardzo dobrze wyjaśnił, Jecht Shoot 2 można się nauczyć jak ma się wszystkie inne techniki, a zwykłe techniki przez kopiowanie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”