Blitzball
Moderator: Moderatorzy
No oprócz robienia opisu do Blitza robie jeszcze Spher Grind,GTA SANANDREAS,życie prywatne i pare innych czynnosci zyciowych......ale spox opisy bedą w miare możliwosci jak najszybciej.Thompson pisze:już mam wszystko opanowane.. dzięki za rady.. teraz pozostaje mi resetować aż trafię na AR...
TomajS - nie chce narzekać ale trochę długo opis powstaje... w każdym razie dobrze, że ktoś to zrobi ... opis się przyda... czekamy
OWA - może ty też coś napiszesz?
P.S.Mam nadzieje ze komuś sie ten opis przyda.
Co do A.R.to zamiast czekać aż sie pojawi,robimy tak:wchodzimy do gry i patrzymy czy jest do wygrania,jesli nie to robimy "cancel" i wchodzimy ponowanie i tak do skutku.
Ja pod koniec pierwszego sezonu byłem już w stanie wygrac z każdym,zaszły takie roszady w składzie i zakontraktowałem se 2 z Al-Bhed i kosze kazdego jak chce,w 8 meczu pierwszego sezonu kupiłem Blappe i Berrika.Al-Bhed są teraz nawet słabsi od Kilikija nie pamietam jaka mialam (teraz nie moge sprawdzic bo nie mam tego finala) ale byla dobra hehe skoro wygrywalam ze wszystkimi z kilika raz mialam 10:00 chyba

Mój obecny skład to
LF - Tidus
RF - Blappa
MF - Tatts
LD - Berrik
RD - Lakkam
GL - Keppa
i z wszystkimi wygrywam XX - 00
FF XII W trakcie katowania
ja zakontraktowałem tylko tych dwóch wartosciowych.ja mialam ich wiecej chyba trzech albo czterech ale przez pomylke se jednego wywalilam:(
Z takim SH piłka po doleceniu do bramki z jednego konca,bedzie miała ok.5 SH,wiece można zapomniec o strzale,a jeśli bedziesz miał SH 50 to bramkarz i tak bedzie miał wysoki CL,plus jeszcze techniki bramkarskie,wiec nie da rady strzelić z jednego konca,choć nie próbowałem,ale wydaje mi sie to niemożliwe.Song pisze:oj wątpie zebym teraz resetował swoja druzyna ...
jedno dot. meczy ktos wie ile trzeba miec SH zeby strzelic (trafic) z drugiego końca boiska
Mi Tidusem przy SH 30 sphere shot i miał 47 SH piłka doleciała do bramki z SH 6 ale róznie to bywa ..