Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Koromita jetsu konowa blatsu szmatsu... - tak mniej więcej dla mnie brzmi japoński.. koleżanka uczy się japońskiego i chyba za to mnie nienawidzi bo uważa za piękny język :P Ech.. no ja po prostu japońskiego słuchać bym nie mógł ale jakby film był po japońsku to się jednak zmuszę...
Gamertag: Szalony Szkot
Darios

Post autor: Darios »

Po japońsku może być, tylko że z angielskimi napisami (albo polskimi :) )
*"taś taś tobitoni, nazonu jamai. Sekun sogu coś tam cośtam blablabalbla :P

[ Dodano: Sob 15 Sty, 2005 ]
eeee, a to "coś" na pierwszym trailerze co barret do tego nawala to jest jenova czy jakiś weapon?
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Oni tam wszyscy do jakiegoś weapona nawalali
Darios

Jeśli to weapon to pewnie Diamond przy Midgar.
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Szczerze watpie, ze to Diamond przeciez nawed wedlug fabuly gry zostal zniszczony, mozliwe jest jednak, ze to on, ale ja wogole watpie, ze to Weapon, a jezeli juz to jakis wczesniej w FF7 niedostepny do pokonania.
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

To był Bahamut podobno
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Po kilku krotnym obejrzeniu trailera ,uwarzam ze jest to Bahamut,zarówno ten którego atakuje drużyna i ten na którego leci Cloud.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Że to bahamut stwierdzono gdzieś w świecie i tak się przyjeło - pewnie dlatego że jest przyzywany za pomocą magii i wygląda jak smok. Weapon to raczej na bank nie jest - tym bardziej Diamond, przecież na trailerze wyraźnie widać że on lata.
koleżanka uczy się japońskiego
:shock: za niektórych ludzi naprawdę mi przykro - składam kondolencje zatem [']
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Vincent2

Post autor: Vincent2 »

Ja mysle ze bedzie super film ogladalem trailery i mi sie podobaly :)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Zdaje się że to jakaś sztuka walki.. Bahamut zero? - nieeee, on to bardziej kosmos i te sprawy. Cos się zdaje że szykują się do wypuszczenia filmu bo już od dłuższego czasu nie karmią fanów nowymi trailerami.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Vincent2

Post autor: Vincent2 »

Ja szlyszalem ze swiatowa premiera ma byc w tym roku albo w 2006 1 stycznia :)
kontrat

Post autor: kontrat »

Zdaje się że to jakaś sztuka walki..
kanji to krzaczki, litery japonskie a nie zadna sztuka walki to wiem na pewno, ze ze sztukami walki maja tyle wspolnego co Tomasz Kamel z japonistyką :D to byl jakis summon bo ten ... eeeeeee jak on .... ten typek podobny do Alicji Janosz (Kai nie Kai nie pamietam) w trailerze krzyczal, gdy summon byl w gorze i bylo widac, ze jest w jakis sposob z nim zwiazany... to raczej bahamut daltego, ze jak wszyscy wiedza bahamuty sa w serii ff czyms na ksztalt maskotki czy znaku rozpoznawczego... w kazdym razie wiecie o co mi chodzi ....
PS ma ktos jakies nowe screeny albo inne swieze miesko z AC ?
Darios

Vincent2 pisze:Ja szlyszalem ze swiatowa premiera ma byc w tym roku albo w 2006 1 stycznia :)
nieee, na tą woisnę ma być chyba...
kontrat

Post autor: kontrat »

lol na square net podawali date luty 2004 w Europie a grudzien 2004 a Japonii ... :?
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

kontrat pisze:lol na square net podawali date luty 2004 w Europie a grudzien 2004 a Japonii ... :?
Ze jak :?: :?: :?: U nas wcześniej :?: :!: :?: Hehehehehehehehehehe :D :D :D :D
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”