Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Koromita jetsu konowa blatsu szmatsu... - tak mniej więcej dla mnie brzmi japoński.. koleżanka uczy się japońskiego i chyba za to mnie nienawidzi bo uważa za piękny język
Ech.. no ja po prostu japońskiego słuchać bym nie mógł ale jakby film był po japońsku to się jednak zmuszę...

Gamertag: Szalony Szkot
- Kairi-chan
- Cactuar
Że to bahamut stwierdzono gdzieś w świecie i tak się przyjeło - pewnie dlatego że jest przyzywany za pomocą magii i wygląda jak smok. Weapon to raczej na bank nie jest - tym bardziej Diamond, przecież na trailerze wyraźnie widać że on lata.
za niektórych ludzi naprawdę mi przykro - składam kondolencje zatem [']
koleżanka uczy się japońskiego

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Zdaje się że to jakaś sztuka walki.. Bahamut zero? - nieeee, on to bardziej kosmos i te sprawy. Cos się zdaje że szykują się do wypuszczenia filmu bo już od dłuższego czasu nie karmią fanów nowymi trailerami.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
kanji to krzaczki, litery japonskie a nie zadna sztuka walki to wiem na pewno, ze ze sztukami walki maja tyle wspolnego co Tomasz Kamel z japonistyką :D to byl jakis summon bo ten ... eeeeeee jak on .... ten typek podobny do Alicji Janosz (Kai nie Kai nie pamietam) w trailerze krzyczal, gdy summon byl w gorze i bylo widac, ze jest w jakis sposob z nim zwiazany... to raczej bahamut daltego, ze jak wszyscy wiedza bahamuty sa w serii ff czyms na ksztalt maskotki czy znaku rozpoznawczego... w kazdym razie wiecie o co mi chodzi ....Zdaje się że to jakaś sztuka walki..
PS ma ktos jakies nowe screeny albo inne swieze miesko z AC ?
-
- Cactuar