Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Hmm, o to że baba za dużo dzwoniła i eks- mąż ją za to chciał zgwałcic?
glamorous vamp
White SeeD

Post autor: White SeeD »

e...
...
e?
No nie wiem, może widziałeś niecenzurowaną wersję tej reklamy, bo u mnie wnętrza domu nie było widać, więc kto wie co tam się działo... :]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Mi ta wersja odpowiada. Ewentualnie ona mogła go ciachnąć młotem... ;)

[ Dodano: Czw 13 Sty, 2005 ]
Btw. Zobacz tą reklamę po 22.00 ;)
glamorous vamp
Darios

Post autor: Darios »

Dobra jest ta reklama co małpa z wędką wyciąga z kieszeni klesiowi klucze do samochodu :lol: za chwilę małpa pocina w jakiejś mega furze i krzyczy :lol: :rotfl:
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

To była małpa??!!?? A mi przypominała kolesia z technikum :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Nowa reklama z Otylią doprowadza mnie do stanu, gdy chcę rzucić glanem w telewizor. Jej głos, ten tekst i jej uśmieszek w tej reklamie są nie do wytrzymania. >.<
Jowy

Post autor: Jowy »

Powiem szczeże że nie lubie reklam. Wcinają się w sam środek fajnego filmu :x .Ale gdy jest jakiś głupi film to wtedy myśle o jakiejkolwiek reklamie :)
kaczka

Post autor: kaczka »

taaa a kiedy pojawia sie reklema to mowimy... ,,nareszcie cos ciekawego" :P
Nowa reklama z Otylią doprowadza mnie do stanu, gdy chcę rzucić glanem w telewizor. Jej głos, ten tekst i jej uśmieszek w tej reklamie są nie do wytrzymania. >.<
czy ja wiem;] mi sie tam jej usmieszek podoba :P glos tyz niczego sobie;] ale w sumie z tekstem to się z Tobą zgodzę, jest bezsensu ;/

mimo wszystko ja mam ochotę rzucać glanem kiedy widzę i co najgorsze SŁYSZĘ reklamę biedronki... boshe... ,, a jak oni robia to mleko z biedronki" :shock: ręce opadaja...strzal w glowe i po sprawie
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

nie dla idiotow..powala i rozwala -_-
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Darios

Mega jest reklama Heyah
Chodzi tu o dźwignię którą trzeba obniżyć. Przychodzą kolejno zawodnicy ale im ise nie udaje (ten komentator jest bardzo śmieszny :lol: ) "na szczęście 7-mego lutego zrobi to wielka łapa" ciekawe :)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

To już za dwa dni. :] A king konga nikt nie przebije :lol:
glamorous vamp
Darios

No, i ten text, "dawaj, bierz ją!" lol
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Bonifacy_i_zdun pisze:A king konga nikt nie przebije
To było "HeyahBanana" :D
i pan Bogdan... *GLEBA* :585:

Go-Go-Yubari pisze:Nowa reklama z Otylią doprowadza mnie do stanu, gdy chcę rzucić glanem w telewizor. Jej głos, ten tekst i jej uśmieszek w tej reklamie są nie do wytrzymania. >.<
Wyjątkowo jesteśmy zgodne. "Mistrzowska oferta" :706: (M)Otylia jest naturalna jak ja nie mogiem... :551:

Ale stare reklamy MountainDew... "Niedobry kotek" i
"Nie masz kasku?"
"Wole bez"
Szkoda, że już ich nie puszczają...

...............................................................

Tak mi się przypomniała reklama przed świętami, Teściowej...znaczy Tesco... Gdzie Rudi przebrany za Mikołaja śpiewa piosenke Rodowicz... Nie wierzyłam, że puszczali to przed 24, kiedy dzieci mogą to obehrzeć. Rany!

A jeśli chodzi o ładne reklamy, to podoba mi się jakiejś pralki, kiedy dzieciak i pies zwalają całe pranie z linki i postanawiają ukryć to przed mamą... ten psiak mnie rozbraja (pewnie dlatego, że miałam bardzo podobnego). A najsłodsza jest ostatnia scena, kiedy pralka dalej pierze, a oni obaj śpią na podłodze... Łojeziusicku...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lubię reklamę Coca-Coli. Z tymi butelkami i tym narratorem [?]. Fajny pomysł i oryginalne wykonanie.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

A ja nie. :evil: Jakiś miesiąc temu przestałam pić Colę (wiem, brzmi trywialnie, ale ja naprawdę jestem uzależniona!) i ta reklama doprowadza mnie do szału. :evil: Coś jakby reklama papierosów, kiedy właśnie rzuciło się palenie, albo wcinanie czekolady na oczach zrozpaczonego cukrzyka... :x

Reklamą wszechczasów jest dla mnie ta, w której młody Hindus (?) przerabia swoje autko na Peżota (proszę nie czepiać się pisowni :twisted:) - pomysł i wykonanie dosłownie wgniatają w fotel. Do tej pory nie natrafiłam na lepszą. I kropka. (....I jedna Idea, ale to już zupełnie inna bajka. :P)
Ostatnio zmieniony sob 12 lut, 2005 23:00 przez Lenneth, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”