Ale ja nadal uważam, że Amerykanie za bardzo maczali w Animatrixie swoje chciwe paluchy :D Co nie zmienia faktu, że animowany Matrix nawet przypadł mi do gustu.
Moderator: Moderatorzy
No nie maz tutaj (w tych dwóch postach) przejście od serii Magical Girl poprzez fantasy, Dark Fantasy, Future po Soft hentaiBonifacy_i_zdun pisze:Z drugiej strony mam do was pytanie:
Czy te wszystkie tytuły nie traktują przypadkiem o podobnym wątku? Patrz: FF.
Na polsacie leci "Pokemon", jakby nie było to tez anime.Bonifacy_i_zdun pisze:Przyznaję, że to co ja wiem o anime umywa się z tym co WY wiecie. No, tylko słowa uznania się należą... Z resztą nie mam zbytnio gdzie oglądać tych mang i anime bo na TVN i na TVP nie puszczą na 100%
O reszcie nie wspomnę...
W Hotaru no Haka (Grobowiec Świetlików, bardzo często puszczany swego czasu na Hyperze) akcja dzieję się w okresie Drugiej Wojny Światowej.Bonifacy_i_zdun pisze:Z drugiej strony mam do was pytanie:
Czy te wszystkie tytuły nie traktują przypadkiem o podobnym wątku? Patrz: FF.
O matulu. (tolerancja, badź tolerancyjna, skup się >.<). Eh szkoda, że u nas tylko tego typu produkcje puszczają.Dyzio pisze: a co do anime to; Dragon Ball wszystkie serie i 2 kinówki, Slayers, Inuyasha, Captain Tsubasa ,Hellsing, Neon Genesis Evangelion po cześci, Trigun po cześci, Yu-Gi-Oh wszystkie trzy serie, Candidate For Godess, Rycerze Zodiaku,Noir, Aika, One Piece, X, Kaito Jeanne, Sailor Moon, Yaiba, Doktor Slump, Soul Hunter, Magic Knight Rayreath, Zorro, Gigi, Daimos, Transformery stara i nowa wersja, Beyblade też wszystkie serie, Card Captor Sakura, Ranma 1/2 i jeszcze OOOOOOOOGROOOOOOOOOM tych tytułów ale nie bede wymieniał