Final Fantasy XI

Dział dla online-owej części FF

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Też mam to wszystko na dys- :D ale takie byki niektóre wasze to i ja wyłapuje :P odemnie też nie pożyczają zeszytów, i dobrze :D
Niezłe pytanie"jak moge zarobić mając szesnaście lat"... jak masz ładną buźke i jesteś opalony to sam się domyśl :D ekhmm.... możesz posprzedawać jakieś niepotrzebne żeczy na allegro, możesz brać codziennie 3zł na śniadanie od starych :D możliwości jest dużo, tylko trzeba pokminić. Gdyby nie ten mój złom to już bym dawno grał, ale planuje że do czerwca będe biegał w FFXI :D a jak nie to trudno, nie stać kogoś to nie gra, proste.
Zero

Post autor: Zero »

Ludzie prosze podawajcie konkrety a nie poszlaki tak ja naprzykład sprzedaj coś starego ale terz dobrze że podalićie chociał coś takiego z gury dziekuje :smile:
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Dobra. Więc tak:
1. Porty poszukam
2. W Twoim wieku to ulotki roznosiłem (trafiłem na "okazje" - 28zł za 1000 ulotek :P . W ciągu miesiąca były 2 kampanie, więc około 5000 roznosiłem. Na Fajnala starczy.)
3. a) dysleksja - trudności w czytaniu (przedrostek dys- oznacza brak czegoś, niemożność; lego-czytam, leksis-mowa),
b) dysortografia - trudności z opanowaniem poprawnej pisowni (w tym błędy ortograficzne) (orthos- prawidłowy; grafo- piszę, rysuję),
c) dysgrafia - niski poziom graficzny pisma (brzydkie pismo).

[ Dodano: Pon 03 Sty, 2005 ]
Gra z tego co wiem to działa na kilku portach ale znam jeden: 54000. Taki port wyczytałem na forum mmorpg.pl
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

możesz brać codziennie 3zł na śniadanie od starych
Hehe ja tak już zarobiłam z dobre 300 zł :P ......a biore tylko 2 zł, i to niecodziennie
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Grosik do grosika... też to stosuje, troche cierpliwości i mozna flotki troche zebrać.
W sumie żadna praca nie chańbi ale ja bym ulotek nigdy nie mógł roznosić, bo czy wam jest przyjemnie jak codzień wyjmować ze skrzynki musicie dziesięć ulotek z TESCO czy innego syfu? albo jak zostawiaja na wycieraczce/zawieszająna klamce :evil: Raz mnie jakiś frajer obudził o 7 rano w niedziele "Ulotki roznosze" :evil:
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

No widzisz raz piszesz, że żadna praca nie chańbi a zdrugiej strony ulotek byś nie roznosił. To ja już nic niewiem.
Hm jeżeli roznosił o 7 rano w niedzielę to już był rzeczywiście frajer bo ja tylko w piątki i soboty chodziłem. I to od 9tej.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Chodziło mi o to że uważam że żadna praca nie chańbi, ta też, ale nie wiem czy ktoś lubi jak się mu śmieci w klatce...
Zero

No to jest dobre ale nie weim gdzie pytać o tą robote. Bo moja miejsowość jest troche mała 18 000 osób w niej mieszka. :?: :?: A żeby zagrać w tom gre conajmiej przez puł roku to jestem zdesperowany. Ale sposoby Zdobyća kasy muszom być zgodne z prawem. :D
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Stary, jak nie masz kasy to nie zagrasz, do takich żeczy trzeba mieć stały dopływ gotówki, a za takie ulotki to raz się coś dostanie a raz nie, dodatkowo do tego trzeba mieć znajomości :]
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Olek pisze:Stary, jak nie masz kasy to nie zagrasz......
Krótka odpowiedź: "kto niema miedzi ten w domu siedzi" lub "kto niema miedzi ten niegra".

Mieszkasz w małej miejscowości, masz 16 lat i brak perspektyw na trochę większą kasę. Sorry, ale odłóż sobie to co masz a Fajnala 11 zostaw. Bo to może Cie przerosnąć a szkoda kończyć tę grę po miesiącu. Poza tym dochodzi założenie konta w banku a w Twojej sytuacji to już ogólnie mija się z celem. Więcej wydasz na to konto niż będziesz miał. Skombinuj sobie jakiegoś innego FFa. Nie wszyscy grają w 11, więc jakiś gorszy nie będziesz. Zagraj w oldschoole: FF5, FF6.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Zero

Stay Przesłem wszyskie nawet FF1,FF2,FF3,FF4,(Nes)FF5,FF6,(Snes),FF7,FF8,FF9,FFT(PSX),FFCC(NGC),FFTA(GBA) a 7 dni temu skoczyłem FF10, a dziśaj FF10-2 wiec co wy chcecie wszyskie przeszedełem Weinc jestę zdesperowany żeby w tą cześć pograć conajmiej puł roku :evil: Morzecie tak mówić ale ja coś wymyśle bo się tak ładwo nie podam :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

FFT(PSX),FFCC(NGC),FFTA(GBA)
To ja zapytam, skąd miałeś tyle kasy na sprzęt(NGC, GBA no i ostatecznie PSX) ? Skarżysz się, że kaski mało, że chciałbyś mieć FFXI ale takie to drogie, a kupujesz trzy konsole dla gier - przepraszam mija się z logiką, bo to dobry 1000 PLN jeśli nie więcej wywalone za okno.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

A FFMQ???? coś ty zrobił! już cie widze w kolejce po snesa! :P
To sprzedaj tego Gejmkjuba i będziesz miał na gre :] wkońcu na niegu już żadne FFy nie wyjdą :] ja ci źle nie życze, ale jak ci siępowiedzie to nie zapomnij wrucić i się pochwalić :twisted:
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

To ja zapytam, skąd miałeś tyle kasy na sprzęt(NGC, GBA no i ostatecznie PSX) ? Skarżysz się, że kaski mało, że chciałbyś mieć FFXI ale takie to drogie, a kupujesz trzy konsole dla gier
No mnie sie wydaje że to zasługa jego rodziców. Zero napisał że rodzice chcą by się od nich odzależnił finansowo. Wcześniej widocznie tego nieoczekiwali (jako że był za młody) i sami mu kupili konsolki. Teraz tego wymagają no i lipa. Jak by mnie nagle rodzice z takim czymś wyskoczyli to....brrr
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Chyba bym im tak podziękował, jak jeszcze nikomu nie dziękowałem. Jeżeli dali mu tyle sosu na konsole......... stój.... wróć. Jeżeli mają tyle sosu, że pokupowali mu tyle kosol i ma już FF11,gdzie jeżeli dostanie się tę grę taniej niż 170zł to jest to ogromny sukces, to niestać go w wieku 16 lat na abonament za grę :?: :!: :?: Powiedz rodzicom, że muszą Cie utrzymywać aż do pełnoletności (lub nawet do zakonczenia okresu nauki) i jak byli tak uprzejmi i kupili Ci tyle rzeczy to niech teraz też dadzą na abonament. Ale coś mi się tu nie widzi. Coś ty robił z tą kasą jak miałeś 10 - 14 lat.

[ Dodano: Wto 04 Sty, 2005 ]
I nie wyskakuj mi z tekstem, że grałeś na emulatorach bo teraz już nikt w to nie uwierzy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy XI - Online”