Dobra muzyka

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Jaki typ muzyki lubisz?

Pop
7
4%
R'n'B
1
1%
Techno
11
6%
Rock(Punk, Classic, Gothic)
64
37%
Metal(Trash, Speed, Heavy, Black,Progresiv itd)
47
27%
Nu-Metal
7
4%
Jazz
3
2%
Reggae
6
3%
Klasyczna(Mozart, Bethoven, Bach, Liszt, Chopin, Czajkowski, itd)
11
6%
Hip Hop/ Rap
15
9%

Liczba głosów: 172

Orion

Post autor: Orion »

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=14203

Fajnie by było :].
TomajS,Ciebie to szczególnie chyba by ucieszyło nie :) ?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

sa tez rozwazania nad koncertem w chorzowie

...<a ciekawe czy moje marzenie sie kiedys spelni :( :( >
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
antychryst__666

Post autor: antychryst__666 »

jakie to marzenie? :D
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Prodigy - swietny zespoł, z nowej płytki: Spitfire, Girls :D ; ze starszych: Out of Space, Breathe, Firestarter.

U2 - byle do Polski trafili !! Świetny zespół i marzyłem by się tu pojawili, i mam szczerą nadzieję że tak się stanie. Nie wiem czy słuchaliście nowej płytki ("kupiłem" kilka minut temu :twisted: ) a już jeden z kawałków na mnie zadziałał 8) To jest właśnie magia kultu - i proszę mi nie wmawiać że melodyjne kawałki to komercja :evil: . Tego zespołu chyba nie da się nie lubić - jak planujecie sobie sprawić latest update i się wachacie to szczerze polecam kawałek "All Because of You" - rozwiewa wszelkie wątpliwości. Płytka ogólnie utrzymana w konwencji spokojnej, całej genezy po kilkunastu minutach nie jestem w stanie przedstawić ale postaram się w przyszłości.

I niech mi do Chorzowa przyjadą :evil: Metallica zrobiła mi to samo - oprócz Gdańska daje im jedynie ultimatum w postaci Gdynii :grin: Pozdrawiam fanów i amatorów - widzimy się w wakacje 2005 na koncercie zatem :twisted:
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

jakie to marzenie?
kazdy ktory glownie zyje tylko dla muzyki ma pewne takie swoje marzenie ;]

a co do u2 gdzies ostatnio slsyzalam ze ebdzie na pomorzu zlot fanow u2...ale nei wiem kiedy..moze jzu nawte byl-tzn teraz kiedys
antychryst__666

Post autor: antychryst__666 »

w sumie masz racje ja tez mam takie marzenie :wink:
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

moje jedno sie spełniło ... takie miejsze :P :P to ze imprezka w ARENIE "RMI TRANCE XPLOSION" była zajebista i ..... ahhhhh masakra....

a teraz to takie mam aby pojechac na SENSATION i TRANCE ENERGY ..... obojetnie którego roku :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=14203

Fajnie by było :].
TomajS,Ciebie to szczególnie chyba by ucieszyło nie ?
Ja sie juz ciesze jak dziecko :D :grin: :) :grin: :D :) :grin: :D

U2 - byle do Polski trafili !! Świetny zespół i marzyłem by się tu pojawili, i mam szczerą nadzieję że tak się stanie. Nie wiem czy słuchaliście nowej płytki ("kupiłem" kilka minut temu ) a już jeden z kawałków na mnie zadziałał To jest właśnie magia kultu - i proszę mi nie wmawiać że melodyjne kawałki to komercja . Tego zespołu chyba nie da się nie lubić - jak planujecie sobie sprawić latest update i się wachacie to szczerze polecam kawałek "All Because of You" - rozwiewa wszelkie wątpliwości. Płytka ogólnie utrzymana w konwencji spokojnej, całej genezy po kilkunastu minutach nie jestem w stanie przedstawić ale postaram się w przyszłości.

I niech mi do Chorzowa przyjadą Metallica zrobiła mi to samo - oprócz Gdańska daje im jedynie ultimatum w postaci Gdynii Pozdrawiam fanów i amatorów - widzimy się w wakacje 2005 na koncercie zatem
No to mi sie podoba : :grin:

a co do u2 gdzies ostatnio slsyzalam ze ebdzie na pomorzu zlot fanow u2...ale nei wiem kiedy..moze jzu nawte byl-tzn teraz kiedys
YYyyy.. a tu akurat nic mi nie wiadomo,w Poznaniu i Wawie były ostatnio zloty.
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

YYyyy.. a tu akurat nic mi nie wiadomo,w Poznaniu i Wawie były ostatnio zloty
w jakims programie o tym mowili...ale teraz ot jzu napewno szcegolow nei pamietam ;)

ale co do u2 to znowu czytalam ze jednak zagraja w chorzowie...hmm..moze tu i tu..

swoja dorga jelsi mowimy o muzcye to polecam tworczosc Nicka Cave ;]

http://muzyka.onet.pl/mr,11128,plyta.html no fanow napewno to wydawnictwo ucieszylo...zobaczcie cene tego :shock: :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

http://muzyka.onet.pl/mr,11128,plyta.html no fanow napewno to wydawnictwo ucieszylo...zobaczcie cene tego
Za tyle muzy "294.02 zł" to prawie jak za darmo,hmm...chyba będzie trza to zamówić
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

prawie jak za darmo ..hmm..jak dla kogo...zwazajc na to ze przez tako cene i tak ludzie posciagaja przez neta..

aha 'stairwy to heaven' zeppelinow uznano najlepsza rockowa pisoenka wszechczasow...
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Eh nie od dziś jest za taką uznawana - ładnie pięknie itd. ale bez przesady :roll: Są gusta i inne czynniki które o tym świadczą i jest niemożliwym znaleźć "rockową piosenkę wszechczasów". Wg. mnie to tak samo jak z komercją..

249 zł === OMG :? :evil: Znam pewne miejsce w którym jest za darmo - za tą kase to mogę sobie takiego sylwestra sprawić że jasna cholera.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Eh nie od dziś jest za taką uznawana - ładnie pięknie itd. ale bez przesady Są gusta i inne czynniki które o tym świadczą i jest niemożliwym znaleźć "rockową piosenkę wszechczasów". Wg. mnie to tak samo jak z komercją..
no tak zapomnialam dodac wg stacji radiowej planet rock :] (zreszta na polksiej liscie wszechczasow tez juz sobie tam zagrzewala nie raz miejsce nr 1) ...<dla mnie na 1 i tak floydzi z high hopes ale stairways tez bardzo lubiem>
249 zł
294 ;)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Garnet to mrugnięcie rozumiem tak żeby ta cena mnie od razu nie zniszczyła. jestem ciekaw co się potem dzieje z tymi pieniędzmi.

Jeśli o najlepszą rockową pieśń - kiedyś w moim odczuciu był to "The Call of Cthulhu", i pomimo że do dziś uważam ten kawałek za naprawdę dobry to jednak moje odczucie co do nawspanialszego kawałka nieco się zmieniło i miałbym spory problem wybierając taką perełkę. Kategorycznie nie widzę jednak na tym miejscu "schodów". Zdaje się że pretendentem do tego tytułu powinno być coś mocniejszego - w końcu muzyka rockowa kojarzy się z nieco silniejszym brzmieniem gitarowym niż to prezentowane w owym kawałku przez Zeppelinów.

V.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Garnet to mrugnięcie rozumiem tak żeby ta cena mnie od razu nie zniszczyła
:wink:

http://muzyka.onet.pl/mr,1031315,wiadomosci.html najpierw pisza tak a teraz juz sami nei wiedza
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”