Fajnie by było :].
TomajS,Ciebie to szczególnie chyba by ucieszyło nie

Moderator: Moderatorzy
Ja sie juz ciesze jak dziecko :Dhttp://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=14203
Fajnie by było :].
TomajS,Ciebie to szczególnie chyba by ucieszyło nie ?
No to mi sie podoba :U2 - byle do Polski trafili !! Świetny zespół i marzyłem by się tu pojawili, i mam szczerą nadzieję że tak się stanie. Nie wiem czy słuchaliście nowej płytki ("kupiłem" kilka minut temu ) a już jeden z kawałków na mnie zadziałał To jest właśnie magia kultu - i proszę mi nie wmawiać że melodyjne kawałki to komercja . Tego zespołu chyba nie da się nie lubić - jak planujecie sobie sprawić latest update i się wachacie to szczerze polecam kawałek "All Because of You" - rozwiewa wszelkie wątpliwości. Płytka ogólnie utrzymana w konwencji spokojnej, całej genezy po kilkunastu minutach nie jestem w stanie przedstawić ale postaram się w przyszłości.
I niech mi do Chorzowa przyjadą Metallica zrobiła mi to samo - oprócz Gdańska daje im jedynie ultimatum w postaci Gdynii Pozdrawiam fanów i amatorów - widzimy się w wakacje 2005 na koncercie zatem
YYyyy.. a tu akurat nic mi nie wiadomo,w Poznaniu i Wawie były ostatnio zloty.a co do u2 gdzies ostatnio slsyzalam ze ebdzie na pomorzu zlot fanow u2...ale nei wiem kiedy..moze jzu nawte byl-tzn teraz kiedys
w jakims programie o tym mowili...ale teraz ot jzu napewno szcegolow nei pamietamYYyyy.. a tu akurat nic mi nie wiadomo,w Poznaniu i Wawie były ostatnio zloty
Za tyle muzy "294.02 zł" to prawie jak za darmo,hmm...chyba będzie trza to zamówićhttp://muzyka.onet.pl/mr,11128,plyta.html no fanow napewno to wydawnictwo ucieszylo...zobaczcie cene tego
no tak zapomnialam dodac wg stacji radiowej planet rock :] (zreszta na polksiej liscie wszechczasow tez juz sobie tam zagrzewala nie raz miejsce nr 1) ...<dla mnie na 1 i tak floydzi z high hopes ale stairways tez bardzo lubiem>Eh nie od dziś jest za taką uznawana - ładnie pięknie itd. ale bez przesady Są gusta i inne czynniki które o tym świadczą i jest niemożliwym znaleźć "rockową piosenkę wszechczasów". Wg. mnie to tak samo jak z komercją..
294249 zł
Garnet to mrugnięcie rozumiem tak żeby ta cena mnie od razu nie zniszczyła