Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Jin

Post autor: Jin »

Naprawdę zazdroszcze Ci tego farta. Ja tak próbowałem chyba setki razy, a ten głupi samuraj jakąś Kozukę mi cholera robił. Ale spróbuję jeszce raz za tą cenę którą mi podałeś.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Jemu pewnie chodzi o Tonberry'ego z siódemki.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

jak tonnberry jest za blisko to możesz użyć leviathana by go odepchnął
u mnie nie działa :(
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Ifrit

Post autor: Ifrit »

Diablos i tak nie dziala na Tonberry kinga :P
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

OneWingedAngel pisze:Pamiętaj że najlepiej jak Yojimbo ma swój pasek Overdrive Pełen i do tego Yuna niech go wezwie Grand Summonem (jej Overdrive). Za 1,5-2mln powinien Zanmato zrobić chyba że nam jakiegoś ataku użyje zanim mu tą kasę na atak dasz. Czyli Save przed Magus Sisters i Jak sam czegoś niezrobi powinien użyć Zanmato jak mu zapłacisz.
Trzeba pamietac tez o tym,ze przez cała gre,nalezy mu płacic odpowiednie sumy pieniedzy,jesli bedziemy mu płacic po 1 Gil,to spada kompatybilnosc z panem Samurajem,wtedy za Zanmato trzeba płacic kolosalne sumy,swego czasu Mad i Mastek ( niejestem pewien ) walkowali ten temat,nalezy pamietac aby dawac mu minimum 1024 Gil,ponizej tego spada kompatybilnosc,wiecj jesli,płacimy mu wiecej,to mamy większe szanse na Zanmato za mniejsze pieniadze.

Mam nadzieje ze nie zamieszalem w tym poscie :P
FF XII W trakcie katowania
Jin

Post autor: Jin »

A o tym nie wiedziełem muszę się przyznać że tego aeona najrzadziej używałem i rzeczywiście nie płaciłem mu za wiele
Crash

Post autor: Crash »

Malboro kruluje tego chwasta serjo cięzko pokonać. Najgorzej jak na początku ino sie zacznie walczyć a on Bed breach puści no to już kretki. Mocny jeszcze jest Ruby Dragon ale niejest tak mocny jak Malboro. Ale najtrudniejszy jest boss Omega Weapon!!! :!: :!: :!: ;) :D :grin: :P
Rexxar

Najsilniejszy stwur

Post autor: Rexxar »

Moim zdaniem najsilniejszym stworem jest Tantarian z FF9 jest to Ksiazka w Alexandrii w bibliotece na regale z ksiazkami:] nadal nie wiem jak go pokonac:D

[ Dodano: Sob 27 Lis, 2004 ]
tu jest napisane ze mam 9 lat LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/ ja nie mam 9 lat tylko 13!!!!!!!!! :D :D

EDIT M Kazdy wie co to za przeciwnik i jak go pokonac,co do wieku,to wdnieje taki jaki wpisałes,przy rejestracj
Mugen

Post autor: Mugen »

Według mnie jest to Malboro. Mocny skurczybyk jest :)
Xellos

Post autor: Xellos »

Diablos i tak nie dziala na Tonberry kinga
Ten cały Tonberry king naprawde taki dobry?
Jak grałem w inne części to wcale nie był taki mocny.
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

ogolnie raczej slaby jest tylko ma sporo hp,ok 100k,wiec jak sie walczy na 2 cd bez lionhearta to troszke nuzaca jest ta walka...
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Z Tantarianem można walczyć na CD 2 lub 3, ale na CD 2 jest to podczas ratowania Dagger więc te 30 minut może nie starczyć na zabicie Tantariana, dotarcie do kaplicy i zlanie Zorna z Thornem. Właśnie dlatego zaleca się walkę z nim na CD 3, gdy nie ma żadnego pośpiechu.
Ostatnio zmieniony ndz 28 lis, 2004 17:16 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
White SeeD

Post autor: White SeeD »

"Gupi" Tantarian... zaskoczył mnie i skopał mi tyłek. Muszę się zemścić! :twisted:
Cloud-01

Post autor: Cloud-01 »

[shadow=black][/shadow]Tantarian nie jest taki cienszki[glow=black][/glow]kuja cierzszy :573:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Kuja cięŻszy od Tantariana? BUHAHAHAHA :lol: - przepraszam, ale to jest tekst tygodnia :D
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”