Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
Trzeba pamietac tez o tym,ze przez cała gre,nalezy mu płacic odpowiednie sumy pieniedzy,jesli bedziemy mu płacic po 1 Gil,to spada kompatybilnosc z panem Samurajem,wtedy za Zanmato trzeba płacic kolosalne sumy,swego czasu Mad i Mastek ( niejestem pewien ) walkowali ten temat,nalezy pamietac aby dawac mu minimum 1024 Gil,ponizej tego spada kompatybilnosc,wiecj jesli,płacimy mu wiecej,to mamy większe szanse na Zanmato za mniejsze pieniadze.OneWingedAngel pisze:Pamiętaj że najlepiej jak Yojimbo ma swój pasek Overdrive Pełen i do tego Yuna niech go wezwie Grand Summonem (jej Overdrive). Za 1,5-2mln powinien Zanmato zrobić chyba że nam jakiegoś ataku użyje zanim mu tą kasę na atak dasz. Czyli Save przed Magus Sisters i Jak sam czegoś niezrobi powinien użyć Zanmato jak mu zapłacisz.
Mam nadzieje ze nie zamieszalem w tym poscie

FF XII W trakcie katowania
Najsilniejszy stwur
Moim zdaniem najsilniejszym stworem jest Tantarian z FF9 jest to Ksiazka w Alexandrii w bibliotece na regale z ksiazkami:] nadal nie wiem jak go pokonac:D
[ Dodano: Sob 27 Lis, 2004 ]
tu jest napisane ze mam 9 lat LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja nie mam 9 lat tylko 13!!!!!!!!! :D :D
EDIT M Kazdy wie co to za przeciwnik i jak go pokonac,co do wieku,to wdnieje taki jaki wpisałes,przy rejestracj
[ Dodano: Sob 27 Lis, 2004 ]
tu jest napisane ze mam 9 lat LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT M Kazdy wie co to za przeciwnik i jak go pokonac,co do wieku,to wdnieje taki jaki wpisałes,przy rejestracj
Z Tantarianem można walczyć na CD 2 lub 3, ale na CD 2 jest to podczas ratowania Dagger więc te 30 minut może nie starczyć na zabicie Tantariana, dotarcie do kaplicy i zlanie Zorna z Thornem. Właśnie dlatego zaleca się walkę z nim na CD 3, gdy nie ma żadnego pośpiechu.
Ostatnio zmieniony ndz 28 lis, 2004 17:16 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)