Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Sephiroth15

Post autor: Sephiroth15 »

nie powiesz chyba że ivicible moon Rinoy jest do dupy?
Ifrit

Post autor: Ifrit »

o ile bedziesz mial szczescie i ci wypadnie...ono ma ta wade ze wypada wtedy gdy nie jest potrzebne
diablos3000

Post autor: diablos3000 »

siemka najlepszy skład druzyny to squall jak zawsze , zell i mim zdaniem (skromnie) RINOA bo ma zajebistego psa i techniki tego psa dz

[ Dodano: Sob 20 Lis, 2004 ]
u mnie jest tak: squall,ZELL,i ,,rinoa"bo jest sexi :lol:
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Izrail pisze:Nie za dużo ich nałapiesz... A chcociaż nie wiem nigdy jej nie miałem w drużynie :P
Nie za dużo? W sensie...? :wink: Ja tam zadałam sobie trochę trudu, bo chciałam obejrzeć je wszystkie. Jasne, 'wysiłek na marne' i takie tam, ale chyba warto było. Przynajmniej dla własnej satysfakcji. 8)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ano, popieram :). Sama również dla samego zobaczenia Great Gospel poświęciłam pół godzinki albo godzinkę(już nie pamiętam jak to z Save'ami było) na zdobycie tego i wyuczenie Aeris. Jak masterować w finalu to wszystko :twisted:
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Vincent75

Post autor: Vincent75 »

Mój ulubiony skład w siódemce:
-Cloud
-Barret
-Red XIII
i wszystko jasne :D
Ifrit

Post autor: Ifrit »

jak zobaczylem po raz pierwszy limi rinoy (to byl angelo canon) to mialem minutowa zwieche (co tu robi ten pies ?!)...ale nadwyraz skuteczne (oczywiscie nie pisze o angelo canon/strike ).
Crash

Post autor: Crash »

ho niema co sie zastanawiać najlepszy squad to Zell Squall i Rinoa ;) Ale drugi squad też niekiedy dobry Squall Irvin Quistis :P Ale tan pierwszy lebszy!!! :!: :!: :!: ;)
Spewak

Post autor: Spewak »

najlepszy squad to Zell Squall i Rinoa
No widze ze czlowiek o dobrych pogladach przybyl na Forum! Wymieniony przez Ciebie squad jest tez moim ulubionym :D
Mugen

Post autor: Mugen »

Squall\Rinoa\Selphie, Squall\Selphie\Zell (częściej ten pierwszy, bo nie mam serca do tych kombosów Zella :))
Xellos

Post autor: Xellos »

Heh...
U mnie to wygląda tak:
-Cloud
-Vincent
-Cid
iniemamocn(i)ych :grin:
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Ale jak zdołasz specjala na końcu odpalić i masz ostateczną broń dla Zella + siła 255 to wymiata jak nomalnie nie wiem co 8) A i z początku przydatny.

Ja już pisałem jaki skład preferuje - Squall Zell Irvine

Przechodzę znowu FF VIII i chciałem tym razem z Questis trochę popodróżować ale cholera jak Irvine'a odblokowałem to zmieniłem zdanie :P Coś się przełamać nie mogę.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Ale jak zdołasz specjala na końcu odpalić i masz ostateczną broń dla Zella + siła 255 to wymiata jak nomalnie nie wiem co A i z początku przydatny.
Dokładnie - Zell ze swoim limitem wymiata. Ciosy można wykonywać z zawrotną szybkością. Na te 12 sekund można spokojnie odpalić 25 ciosów a nawet więcej. Ja praktycznie przez cały Duel wykonywałem Rush Punch i Hell Drop.
Cloud-01

Post autor: Cloud-01 »

moj naj ulubiony sklab to :

Cloud
Vincent
Yuffie
Xellos

Najnaj Team z FF IX

Post autor: Xellos »

Jaki Team według was był najlepszy w IX części FF???
U mnie to wyglądało to tak:
1)Zidane(główny bohater, genialne techniki transowe, kradzież, mocne ataki fizyczne)
2)Garnet(summony Ark i Odin, leczenie)
3)Quina(FrogDrop za 9999, AngelSnack, MagicHammer i z początku MightyGuard)
4)???(u mnie był to Vivi za Flara i Doomsdaya)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”