Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
Ano, popieram
. Sama również dla samego zobaczenia Great Gospel poświęciłam pół godzinki albo godzinkę(już nie pamiętam jak to z Save'ami było) na zdobycie tego i wyuczenie Aeris. Jak masterować w finalu to wszystko 

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Ale jak zdołasz specjala na końcu odpalić i masz ostateczną broń dla Zella + siła 255 to wymiata jak nomalnie nie wiem co
A i z początku przydatny.
Ja już pisałem jaki skład preferuje - Squall Zell Irvine
Przechodzę znowu FF VIII i chciałem tym razem z Questis trochę popodróżować ale cholera jak Irvine'a odblokowałem to zmieniłem zdanie
Coś się przełamać nie mogę.

Ja już pisałem jaki skład preferuje - Squall Zell Irvine
Przechodzę znowu FF VIII i chciałem tym razem z Questis trochę popodróżować ale cholera jak Irvine'a odblokowałem to zmieniłem zdanie

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Dokładnie - Zell ze swoim limitem wymiata. Ciosy można wykonywać z zawrotną szybkością. Na te 12 sekund można spokojnie odpalić 25 ciosów a nawet więcej. Ja praktycznie przez cały Duel wykonywałem Rush Punch i Hell Drop.Ale jak zdołasz specjala na końcu odpalić i masz ostateczną broń dla Zella + siła 255 to wymiata jak nomalnie nie wiem co A i z początku przydatny.
Najnaj Team z FF IX
Jaki Team według was był najlepszy w IX części FF???
U mnie to wyglądało to tak:
1)Zidane(główny bohater, genialne techniki transowe, kradzież, mocne ataki fizyczne)
2)Garnet(summony Ark i Odin, leczenie)
3)Quina(FrogDrop za 9999, AngelSnack, MagicHammer i z początku MightyGuard)
4)???(u mnie był to Vivi za Flara i Doomsdaya)
U mnie to wyglądało to tak:
1)Zidane(główny bohater, genialne techniki transowe, kradzież, mocne ataki fizyczne)
2)Garnet(summony Ark i Odin, leczenie)
3)Quina(FrogDrop za 9999, AngelSnack, MagicHammer i z początku MightyGuard)
4)???(u mnie był to Vivi za Flara i Doomsdaya)