masz pecha koles to nie moja wina ze jestes biedakiem
Najlepszy Final !!!
Moderator: Moderatorzy
Antychryst i w tym momencie dostajesz ostrzeżenie za chamstwo - już wcześniej Madtrax zastanawiał się nad daniem ci warninga, ale wtedy prosiłam go o wyrozumiałość. Tym razem miarka się przebrała...
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
antychryst czemu ciągle wklejasz to -wkurwia meni to strasznie :D
Nie żebym się wtrącał Sephirio ale ten komntarz również nie należał do tych "miłych"
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Dante jednakże jest pewna różnica:
Spyware zmieścił się jeszcze na pograniczu dopuszczalnych norm, choć przyznaje że "wkurwiać" nie jest używane w normalnej poslkiej mowie.
Antychryst tymczasem pozwolił sobie na pieszą wycieczkę i prawie z premedytacją użył tego zwrotu w obraźliwym kontekście iu właśnie ten zamiar zasłużył moim zdaniem na karę.
Spyware zmieścił się jeszcze na pograniczu dopuszczalnych norm, choć przyznaje że "wkurwiać" nie jest używane w normalnej poslkiej mowie.
Antychryst tymczasem pozwolił sobie na pieszą wycieczkę i prawie z premedytacją użył tego zwrotu w obraźliwym kontekście iu właśnie ten zamiar zasłużył moim zdaniem na karę.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
-
White SeeD
-