Antychryst i w tym momencie dostajesz ostrzeżenie za chamstwo - już wcześniej Madtrax zastanawiał się nad daniem ci warninga, ale wtedy prosiłam go o wyrozumiałość. Tym razem miarka się przebrała...
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
antychryst czemu ciągle wklejasz to - wkurwia meni to strasznie :D
Nie żebym się wtrącał Sephirio ale ten komntarz również nie należał do tych "miłych" Przeciez ma prawo do wklejania sobie tych emotów - w końcu po to one są, a to Spyware napisał stosunkowo niemiłego posta. Whatever, I'm staying out of this.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
Spyware zmieścił się jeszcze na pograniczu dopuszczalnych norm, choć przyznaje że "wkurwiać" nie jest używane w normalnej poslkiej mowie.
Antychryst tymczasem pozwolił sobie na pieszą wycieczkę i prawie z premedytacją użył tego zwrotu w obraźliwym kontekście iu właśnie ten zamiar zasłużył moim zdaniem na karę.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Mi też się podobał FFVII chociaż grałem tylko kilka razy u kumpla ale świetna muzyka i fabuła też dobra więc........ chyba więcej nie trzeba dodawać :D
Do wszystkich spamerow: przestancie powtarzac w kolko swoje zdanie bo to zwykly spam. Ci ktorzy uwazaja, ze to ostrzezenie nie jest do nich niech maja sie na bacznosci bo to oni pierwsi ucierpia.
Ile razy moge czytac komentarz w stylu: 7 rzadzi, ff "X" najlepszy itp. itd.?!?