Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Spewak

Post autor: Spewak »

No trzeba przyznac jeszcze nikt do tej pory nie pokazal jak wyglada glod :P mam nadzieje ze nie tak jak ten z reklamy :lol:
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Widzieliscie nową reklamę totolotka? "A mnie to to Lotto" :D Dobre 8)

Ktoś tu pisał o reklamach Vanish'a - zgadzam się, cholernie wnerwiające reklamy, co za bezsens ... Taki obraz wydarzeń chyba jedynie zniechęci klienta.

A propos reklam, widzieliście reklamę Dosi? Co za hamstwo - widać że ludzie zaczynają przekraczać powoli granice fair play jeśli chodzi o publikacje w mediach:
"Widzi pani?Wyglada tak samo jak pranie wyprane w Wizirze, a kosztuje taniej" :twisted:
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Kamil

Post autor: Kamil »

"mnóstwo pyszności dla smacznych kości" :) tak rozumiałem tą reklame jak pierwszy raz ją usłyszałem :) to nie jest głupie ale śmieszne
Awatar użytkownika
HWDPIS
Kupo!
Kupo!

Post autor: HWDPIS »

Wszystkie reklamy są głupie powinni w telewizji dawać tylko reklamy gier i filmów i byłoby po kłopocie:D
A Kamil tamta dziewczyna mówi "Mnóstwo pyszności dal MOCNYCH kości" a nie dla smacznych :)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

tak rozumiałem tą reklame jak pierwszy raz ją usłyszałem
Mnóstwo pyszności dal MOCNYCH kości" a nie dla smacznych
przeanalizuj dokładnie HWDPIS-ku :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
HWDPIS
Kupo!
Kupo!

Sorry już skapowałem :) I mam do ciebie proźbe Bonifacy nie zdrabniaj mojej ksywy bo mnie to denerwuje :)
Darios

Post autor: Darios »

Super Hyper Mega Vanish Team!!! Ta reklama tak Wk****a że aż chce sie kapciem w televisor rzucić!!!!! jakby do mnie ta gosciowa podeszla i poplmila by mnie tlustym sosem z domieszka jodyny i oleju silnikowego to bym ja zabil na miejscu. ale chego GLUPI ludzie nie zrobia dla pieniedzy
Spewak

No widze ze nie tylko mnie ta reklama dobija - pisalem juz o tym wczesniej :P Ale wczoraj zauwazylem kolejna wielce inteligentna reklame - papieru toaletowego - nie pamietam jakiej firmy ale cala reklama polega na tym ze jakis niespelna rozumu czlowiek plci bodajze meskiej probuje zlapac rolke papieru toaletowego - do tego ta przyglopia melodia :evil: Oczywiscie facet papieru nie zlapal :lol:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

A no tak to jest ten "co się nigdy nie kończy" :D, tylko nazwa mi się zapomniała(Mola albo Bella...hm nevermind).
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Darios

Post autor: Darios »

ta reklama szam tu czy jakiegos inego ale codzi ot o ze babka na parkingu wywija swoimi włósami a ta druga wjezdza na parking. co za debilstwo :!:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Heh wcale nie - reklama pokazuje rzeczywistość, że wystarczy faceta obojętnie czym oczarować i zrobi wszystko czego się chce. Uczcie się pilnie na tym przykładzie :D
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
HWDPIS
Kupo!
Kupo!

Jeszcze jakaś głupia reklama to ta z piłkarzami:OLE!! :D
Ale najgłupsza jest ta jak podchodzi i oblewa jakimś gównem człowieka tylko ją w mazak strzelić
Spewak

Vanish - widze ze wszystkich ta reklama dobija! :D Ja nie wiem chyba byl... zabil :D
Kamil

Post autor: Kamil »

A co innego zrobić jak jakaś babka podchodzi do ciebie i oblewa jakąś zasr....mieszanką :) nic tylko powiesić taką na żyrandolu :D
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Ja mam takie pytanko do adminów lub modów. Jeśli można by było to proszę o zmienienie nazwy tego topica na "Reklamy". Tak żeby można było podyskutować nie tylko o tych co są głupie ale też o fajnych, śmiesznych itd.

Done S

A z reklam: Jak pierwszy raz oglądałem reklamę Wizz Air to naprawde nie wpadło mi do głowyn to że to jest reklama linii lotniczych :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”