Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
-
Spewak
Widzieliscie nową reklamę totolotka? "A mnie to to Lotto" :D Dobre
Ktoś tu pisał o reklamach Vanish'a - zgadzam się, cholernie wnerwiające reklamy, co za bezsens ... Taki obraz wydarzeń chyba jedynie zniechęci klienta.
A propos reklam, widzieliście reklamę Dosi? Co za hamstwo - widać że ludzie zaczynają przekraczać powoli granice fair play jeśli chodzi o publikacje w mediach:
"Widzi pani?Wyglada tak samo jak pranie wyprane w Wizirze, a kosztuje taniej"
Ktoś tu pisał o reklamach Vanish'a - zgadzam się, cholernie wnerwiające reklamy, co za bezsens ... Taki obraz wydarzeń chyba jedynie zniechęci klienta.
A propos reklam, widzieliście reklamę Dosi? Co za hamstwo - widać że ludzie zaczynają przekraczać powoli granice fair play jeśli chodzi o publikacje w mediach:
"Widzi pani?Wyglada tak samo jak pranie wyprane w Wizirze, a kosztuje taniej"
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
-
Kamil
-
Darios
-
Spewak
No widze ze nie tylko mnie ta reklama dobija - pisalem juz o tym wczesniej
Ale wczoraj zauwazylem kolejna wielce inteligentna reklame - papieru toaletowego - nie pamietam jakiej firmy ale cala reklama polega na tym ze jakis niespelna rozumu czlowiek plci bodajze meskiej probuje zlapac rolke papieru toaletowego - do tego ta przyglopia melodia
Oczywiscie facet papieru nie zlapal 
-
Darios
-
Kamil
-
Mati-San
Ja mam takie pytanko do adminów lub modów. Jeśli można by było to proszę o zmienienie nazwy tego topica na "Reklamy". Tak żeby można było podyskutować nie tylko o tych co są głupie ale też o fajnych, śmiesznych itd.
Done S
A z reklam: Jak pierwszy raz oglądałem reklamę Wizz Air to naprawde nie wpadło mi do głowyn to że to jest reklama linii lotniczych :D
Done S
A z reklam: Jak pierwszy raz oglądałem reklamę Wizz Air to naprawde nie wpadło mi do głowyn to że to jest reklama linii lotniczych :D