Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

kontrat

Post autor: kontrat »

mowilem ze bedzie masa domyslow ale takim pierdolom jak niektorzy z was gadaja to sie dziwie mocno, ludzie jakie klony ? po co kolesie ze square mieliby zmieniac glowne postacie na ich klony ?
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Y... moze dlatego zeby się ciagle nie kręciło wszystko wokół tego samego?! i chodzi tylko o klon sepha
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Kontrat- po to jest ten temat aby kazdy mial prawo wyglosic wlasna spekulacje...

w ramach wyjasnien ten Seph ktorego spotykamy w grze nie jest juz prawdziwym Sephem..prawdziwy(pierwszy) 'zginal' parktycznie w Nibelheim przecie...pozniej wedruje przez lifestream az w koncu dociera do nort cave...gdzie spoczal zamrozony
Zell Dincht

Post autor: Zell Dincht »

hmmmm jesli twierdzicie ze jest to kobieca reka (wskazuje na kobiete)...buty brazowe (bardziej do mezczyzny)... ma ciuszki biale.... kuja? :D:D:D:D
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

...nio tak...a cloud spotka w kosciele moze mnie :roll:

chyba sam sobie zaprzeczasz w tej wypowiedzi..najpeirw piszesz ze reka kobieca a buty meskie......pewno siedzi tam 'ono'...
kontrat

Post autor: kontrat »

hmmmmm zamrozony ? to bylo w koncowym filmiku ff7 ? nie pamietam jakos , zreszta u mnie na 3 plytce ostantni film strasznie sie cial i doszedlem tylko do napisu 100 czy 500 lat pozniej ... powiedz mi wiecej o tym zamrozeniu spehirota... na rpg garden jest opinia ze to dzieci clouda i sephirota ... jak przez 2 lata mogli se dzieci zmajstrowac ? ;) ale powiem wam ze ten koles bardzo malo jednak sephirota przypomina i rzeczywisci moze to byc jakis klon ( Hojo mogl to przeciez zrobic) sam juz nie wiem
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Sephirotha napewno w filmie nie będzie, bo każdy go kocha i ogladając film będzie myslał, "jaaa zaraz pewnie gdzieś będzie sephiroth, ale wymiot!" ale go nie będzie, a taka sytuacja że jakims cudem się zdaży że przeżył to najwyrzej w spidermanie moze być bo tam źli ludzie nigdy nie umieraja żeby mieli co dawać w następnych odcinkach ;) a square lubi zmiany i nie będzie ciagnąć wątków tasiemców.
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

jakby byl sephiroth to by bylo nudno :) tak walna jego ucznia, zaslepionego zemsta i to bedzie super :)
Zell Dincht

garnet pisze:chyba sam sobie zaprzeczasz w tej wypowiedzi..najpeirw piszesz ze reka kobieca a buty meskie......pewno siedzi tam 'ono'...
hmmm ono.... no to prawie to samo co kuja :P
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

nie zaczynaj z tym tematem Zell, bo rozpetasz wojne :)

dla mnie na tym krzesle to nawet krolik wielkanocny moze siedziec, byle byl mroczny, dobrze sie bil i mial wszystko gdzies :)
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

A jak myślicie? dobrze się skończy ten film?
Zell Dincht

ja sadze ze sie skonczy dobrze ale fuksem jakims :D a tak wogole to byla tu mowa ze miejsce akcji dzieje sie w miejscu uwidocznionym na logo ff7:ac. wiekszosc twierdzi ze to midgar. przypatrzcie sie dokladnie scenie kiedy cloud wbija miecz w ziemie kiedy widzimy go zza plecow zwroccie uwage na zarys jakichs ruin na horyzoncie
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

kontrat przecie powiedzialm Ci kiedys co jest na ostatnim filmiku ff7 ;)
a zamrozonego Sepha w polu mako przecie mozna bylo zobaczyc min. jak cloud daje mu black materie

seph is dead :P..bedzie tylko jego nastepca,posrednik czy cos tam :)
kmpel ogladam ten trailer z polskimi subami oto co tam mowili :D
na poczatku ten glos 'nie myslalam ze cos jeszcze sie zdarzy'
claud w kosciele 'chyba chce zeby mi przebaczono ... tak chce zeby mi przebaczno'
cloud przy wbitym mieczu 'bede zyc dla Ciebie' czy jakos tak...

heh i jest plota ze to co jest w trailerze nie ma byc w filmie...:D

Zell..hmm... :evil:

film pewno skonczy sie dobrze...ale ja bym wolala zle...happy endy sa do...;)
no wlasnie ruiny..przecie midgar popadl w ruiny..
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

leeeeeee...jak sie skonczy happy endem to bedzie szkoda...za duzo tych szczesliwych heppy endow...wszyscy powinni umrzec w wyniku jakiejs eksplozji, czy cos...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

no tego to raczej nie bedzie...jak juz to moze jedna osoba...dobro zawsze wygrywa musim sie z tym pogodzic...

:shock: o_0..666 post..mwahahaha!!! :twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”