Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Kontrat- po to jest ten temat aby kazdy mial prawo wyglosic wlasna spekulacje...
w ramach wyjasnien ten Seph ktorego spotykamy w grze nie jest juz prawdziwym Sephem..prawdziwy(pierwszy) 'zginal' parktycznie w Nibelheim przecie...pozniej wedruje przez lifestream az w koncu dociera do nort cave...gdzie spoczal zamrozony
w ramach wyjasnien ten Seph ktorego spotykamy w grze nie jest juz prawdziwym Sephem..prawdziwy(pierwszy) 'zginal' parktycznie w Nibelheim przecie...pozniej wedruje przez lifestream az w koncu dociera do nort cave...gdzie spoczal zamrozony
hmmmmm zamrozony ? to bylo w koncowym filmiku ff7 ? nie pamietam jakos , zreszta u mnie na 3 plytce ostantni film strasznie sie cial i doszedlem tylko do napisu 100 czy 500 lat pozniej ... powiedz mi wiecej o tym zamrozeniu spehirota... na rpg garden jest opinia ze to dzieci clouda i sephirota ... jak przez 2 lata mogli se dzieci zmajstrowac ?
ale powiem wam ze ten koles bardzo malo jednak sephirota przypomina i rzeczywisci moze to byc jakis klon ( Hojo mogl to przeciez zrobic) sam juz nie wiem

Sephirotha napewno w filmie nie będzie, bo każdy go kocha i ogladając film będzie myslał, "jaaa zaraz pewnie gdzieś będzie sephiroth, ale wymiot!" ale go nie będzie, a taka sytuacja że jakims cudem się zdaży że przeżył to najwyrzej w spidermanie moze być bo tam źli ludzie nigdy nie umieraja żeby mieli co dawać w następnych odcinkach
a square lubi zmiany i nie będzie ciagnąć wątków tasiemców.

ja sadze ze sie skonczy dobrze ale fuksem jakims :D a tak wogole to byla tu mowa ze miejsce akcji dzieje sie w miejscu uwidocznionym na logo ff7:ac. wiekszosc twierdzi ze to midgar. przypatrzcie sie dokladnie scenie kiedy cloud wbija miecz w ziemie kiedy widzimy go zza plecow zwroccie uwage na zarys jakichs ruin na horyzoncie
kontrat przecie powiedzialm Ci kiedys co jest na ostatnim filmiku ff7 
a zamrozonego Sepha w polu mako przecie mozna bylo zobaczyc min. jak cloud daje mu black materie
seph is dead
..bedzie tylko jego nastepca,posrednik czy cos tam 
kmpel ogladam ten trailer z polskimi subami oto co tam mowili :D
na poczatku ten glos 'nie myslalam ze cos jeszcze sie zdarzy'
claud w kosciele 'chyba chce zeby mi przebaczono ... tak chce zeby mi przebaczno'
cloud przy wbitym mieczu 'bede zyc dla Ciebie' czy jakos tak...
heh i jest plota ze to co jest w trailerze nie ma byc w filmie...:D
Zell..hmm...
film pewno skonczy sie dobrze...ale ja bym wolala zle...happy endy sa do...
no wlasnie ruiny..przecie midgar popadl w ruiny..

a zamrozonego Sepha w polu mako przecie mozna bylo zobaczyc min. jak cloud daje mu black materie
seph is dead

kmpel ogladam ten trailer z polskimi subami oto co tam mowili :D
na poczatku ten glos 'nie myslalam ze cos jeszcze sie zdarzy'
claud w kosciele 'chyba chce zeby mi przebaczono ... tak chce zeby mi przebaczno'
cloud przy wbitym mieczu 'bede zyc dla Ciebie' czy jakos tak...
heh i jest plota ze to co jest w trailerze nie ma byc w filmie...:D
Zell..hmm...

film pewno skonczy sie dobrze...ale ja bym wolala zle...happy endy sa do...

no wlasnie ruiny..przecie midgar popadl w ruiny..