Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
hmm jakoś zawsze jedyna trudność mniałem w wylosowaniu The End`a .. taki dajmy na to Full Cure dosyć często się pojawia a z innych nie trzeba kożystać .. no ewentualnie mozna użyć jeszcze Rapture ale to nie działa na wszystkich .. z tego co zaoważyłem lepsze czary losują sie ium więcej masz lucka, ale co do tego nie jestem w 100% pewien
mi tylko raz wyskoczył the end- na Caterpilarahmm jakoś zawsze jedyna trudność mniałem w wylosowaniu The End`a .. taki dajmy na to Full Cure dosyć często się pojawia a z innych nie trzeba kożystać .. no ewentualnie mozna użyć jeszcze Rapture ale to nie działa na wszystkich .. z tego co zaoważyłem lepsze czary losują sie ium więcej masz lucka, ale co do tego nie jestem w 100% pewien

ooo... właśnie widziałem na chocobo web że jednym z ataków selphi jest Catastrophe... a nie było tam Rapture'a co to znaczy?! że są dwie wersje selphi, A może jakiś tajny atak?! i to na nie byle jakiej stronie przecież to widziałem, toć to subarashiff................. dziwne

glamorous vamp
Zdecydowanie zgodze sie z Harrym Strifem Rinoa zdecydowanie lepiuej sie prezentuje!! Jest ladniejsza zgrabniejsza i madrzejsza!!Rinoa ładniejsza .No limity ma takie sobie.No mogą być, ale nie przepadam za nią.
Sephie jest fajna postacia ale jak na mnie nie lepsza niz Rinoa!! A zreszta i tak z obiema tymi niewiastami chodze w teamie wiec obie sa super

Squall-Selphie-Rinoa to jest moj sklad!! :D
Spewak, skład który podałes jest żeczywiście bardoz dobry .. sam z takim chodze .. jednak nie moge zgodzić sie co do tego, że Rinoa zdecydowanie lepiej sie prezętuje. Zgarbniejsza raczej nie jest (przyjrzyj sie uważnie jej i Selphi (tak dla ścisłości nie mówie tu o demkach, tylko poza nimi))
Bonifacy_i_zdun .. hmm ciekawe ale przecież z tego co kojarze to Catastrophe jest limitirem z ff7 chyba Barreta... a skoro nie było tam Rapture to może najzwyczajniej w świecie ktoś coś źle wpisał
Bonifacy_i_zdun .. hmm ciekawe ale przecież z tego co kojarze to Catastrophe jest limitirem z ff7 chyba Barreta... a skoro nie było tam Rapture to może najzwyczajniej w świecie ktoś coś źle wpisał

w ff7 to u mnie jest cloud cid i barrent [rezerwa: cloud red xiii i aeris a potem tifa]
w ff8 to squall rinoa i zell (gdy nie ma rinoy to selphie) [rezerwa: squall irvine i quistis]
grałem też trochę w ff9 to u mnie jest zidane garnet i steiner lub vivi
mieszając wszystko to dobrze by było mieć sqall jako dowódca cloud i sephiroth [ rezerwa: zidane cid albo barret i zell]
w ff8 to squall rinoa i zell (gdy nie ma rinoy to selphie) [rezerwa: squall irvine i quistis]
grałem też trochę w ff9 to u mnie jest zidane garnet i steiner lub vivi
mieszając wszystko to dobrze by było mieć sqall jako dowódca cloud i sephiroth [ rezerwa: zidane cid albo barret i zell]