Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Selphie jest jak dziewczyna żywcem wycięta z mangi... a jako postać mi się nie podoba... jest beznadzsiejna :twisted:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Preacher

Post autor: Preacher »

ale co w niej jest takieg beznadziejnego? .. moze jakies konkrety? :P
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

O to między innymi... Ma kiepska ostatnią broń... no... a nad reszttą muszę pomyśleć :P
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Preacher

hmm jakoś zawsze jedyna trudność mniałem w wylosowaniu The End`a .. taki dajmy na to Full Cure dosyć często się pojawia a z innych nie trzeba kożystać .. no ewentualnie mozna użyć jeszcze Rapture ale to nie działa na wszystkich .. z tego co zaoważyłem lepsze czary losują sie ium więcej masz lucka, ale co do tego nie jestem w 100% pewien
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

hmm jakoś zawsze jedyna trudność mniałem w wylosowaniu The End`a .. taki dajmy na to Full Cure dosyć często się pojawia a z innych nie trzeba kożystać .. no ewentualnie mozna użyć jeszcze Rapture ale to nie działa na wszystkich .. z tego co zaoważyłem lepsze czary losują sie ium więcej masz lucka, ale co do tego nie jestem w 100% pewien
mi tylko raz wyskoczył the end- na Caterpilara :lol:

ooo... właśnie widziałem na chocobo web że jednym z ataków selphi jest Catastrophe... a nie było tam Rapture'a co to znaczy?! że są dwie wersje selphi, A może jakiś tajny atak?! i to na nie byle jakiej stronie przecież to widziałem, toć to subarashiff................. dziwne :?
glamorous vamp
Spewak

Post autor: Spewak »

Rinoa ładniejsza .No limity ma takie sobie.No mogą być, ale nie przepadam za nią.
Zdecydowanie zgodze sie z Harrym Strifem Rinoa zdecydowanie lepiuej sie prezentuje!! Jest ladniejsza zgrabniejsza i madrzejsza!!

Sephie jest fajna postacia ale jak na mnie nie lepsza niz Rinoa!! A zreszta i tak z obiema tymi niewiastami chodze w teamie wiec obie sa super :P

Squall-Selphie-Rinoa to jest moj sklad!! :D
Preacher

Spewak, skład który podałes jest żeczywiście bardoz dobry .. sam z takim chodze .. jednak nie moge zgodzić sie co do tego, że Rinoa zdecydowanie lepiej sie prezętuje. Zgarbniejsza raczej nie jest (przyjrzyj sie uważnie jej i Selphi (tak dla ścisłości nie mówie tu o demkach, tylko poza nimi))

Bonifacy_i_zdun .. hmm ciekawe ale przecież z tego co kojarze to Catastrophe jest limitirem z ff7 chyba Barreta... a skoro nie było tam Rapture to może najzwyczajniej w świecie ktoś coś źle wpisał :)
Spewak

No jesli chodzi o Rinoe i Selphie to jak na mnie i w demkach i w samej grze Rinoa jest duzo zgrabniejsza!! :P Moje skromne zdanie!! :wink:
Bardock

Post autor: Bardock »

Spewak mam prosbe... przestan tyle wykrzyknikow pisac!! :) no i mnie tez bardziej podoba sie Rinoa ;)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

to logika :lol: Rinoa fajna jest 8) o wiele lepsza niż "Whooo-Hooo"

Spewak

Spewak mam prosbe... przestan tyle wykrzyknikow pisac!!
ok potaram sie pamietac - taki mam po prostu nawyk

I nareszcie widze ze moje wrazenia na temat Rinoy nie sa jedynie moim widzimisie!!
Preacher

jak na mnie Selpohi wypadla nieco lepiej w samej grze .. nie przecze, że w filmikach to Rinoa wypada o wiele lepiej ;)
Haker

Post autor: Haker »

w ff7 to u mnie jest cloud cid i barrent [rezerwa: cloud red xiii i aeris a potem tifa]
w ff8 to squall rinoa i zell (gdy nie ma rinoy to selphie) [rezerwa: squall irvine i quistis]
grałem też trochę w ff9 to u mnie jest zidane garnet i steiner lub vivi

mieszając wszystko to dobrze by było mieć sqall jako dowódca cloud i sephiroth [ rezerwa: zidane cid albo barret i zell]
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

Jeśli by się dało to:
Sephiroth
Cloud
Squall
Drużyna marzeń... :D
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

No w filmikach to suuper.Np. scena w kosmosie lub po uwolnieniu z Sorcessers Memory (nie pamiętam jak to było).Miodzio.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”