Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Wielaj

Post autor: Wielaj »

ja za vincentem nie przepadam
podobaja mi sie tylko jego limity ale caloksztalt jest taki jakis dziwny.
co do cida i reda to wedlug mnie sa na mniej wiecej rownym poziomie. slabsza strona reda jest to ze jego ostatni limit odbiera tylko 9999hp a cida o wiele wiecej :(
Spewak

Post autor: Spewak »

Vincent jest dobra postacia!! Szczegolnie obrazek go przedstwaiajacy jest dobry, jak pierwszy raz go zobaczylem to myslalem ze bedzie on zasowalz z jakimis sztyletami bo na obrazku wyglada jak skrytobojca!! ten gnat troche do niego nie pasuje ale ogolnie lubie ta postac!!
Preacher

Post autor: Preacher »

z barretem? ja barreta osobiście bardzo nie lubie .. a jesli chodzi o Vincenta to według mnie bardzo pasuje do neigo broń palna a jego limity nie należą do jakiś dobrych .. to prawa za pierwszym razem bardoz mi sie podobały jednak jak grałem później to nie robiły na mnie jakiegoś dużego wrażenia, pozatym nie ma rozbudowanych kwestii mówionych .. może pasuje to do jego osobowości .. ale jak na finala to nie jesto to zbyt dobra postać .. ja lubie jak postacie są bardzo rozgadane, mają dużo do powiedzenia, ale jest ich wszedzie pełno i z tego powodu w moim dream teamie nie może zabraknąc Yuffie, Clouda bo to obowiązek:P a jako trzecią postać wybieram Tifę albo Cida ... ale moją ulubiona pozostaje Yuffie :D
Bardock

Post autor: Bardock »

Vincent malo mowi i jest spokojny i opanowany i wyglada COOL! :D i dlatego go tak bardzo lubie... Vinc wymiata! jedna z najlepiej zrobionych postaci ;) jak bym mogl zrobic druzyne jaka tylko chce to bym mial Sepha, Vinca i Tsenga... wszyscy fajnie wygladaja i nie zachowuja sie tak jak reszta (czyt. jak idioci) :)
Preacher

to prawda że Vincent wygląda swietnie .. nigdy nie powiedziałem że jest inaczej ... a jeśli juz jesteśmy przy robieniu teama jakiego by się chciało mieć najbardziej to ja bym dał też Sepha, Vincenta ale zamiast Tsenga byłby ... Vivi:P
Spewak

Post autor: Spewak »

A ja bym sobie zrobil teama z wielkimi mieczami :!: :!: :!:

1 - Squall
2 - Cloud
3 - Seph

Oj dobrze by sie gralo takim teamem!! :D
Haker

Post autor: Haker »

no tylko że squall ma gunblade`a ale mało to znaczy działanie takie jak miecz
ja taki sam team wystawiam a najbiardziej nie lubie postaci z ff9
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Ja tam Squalla nie lubie. Po jajco mu ten pistomiecz 8) jak sobie nie mógł normalnego miecza załatwić...
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

Sephiroth rlz.Spoko typek, fajne ubranko no i miecz też spox.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

no to oczywista! Sephiroth to najlepsza postać ze wszystkich FF!!!!!!
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Preacher

taa Sepiroth i jego Masamune .. :twisted:
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Harry Strife pisze:Sephiroth rlz.Spoko typek, fajne ubranko no i miecz też spox.
No tak powrót Harrego i znów to samo,co jego iles tam postów wczesniej.Harry ty sie ciagle powtarzasz z tym Sephem :?
FF XII W trakcie katowania
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

TomajS pisze:
Harry Strife pisze:Sephiroth rlz.Spoko typek, fajne ubranko no i miecz też spox.
No tak powrót Harrego i znów to samo,co jego iles tam postów wczesniej.Harry ty sie ciagle powtarzasz z tym Sephem :?

Sorka zapomniałem.Już nie będe :twisted: :P
Mochael

Post autor: Mochael »

VIVI jest the BEST. Postać przyjemna i fajnie by wyglądał gdyby nie te CH!@#$#e bufiaste spodnie :538: . Jak na to patrzę mam ochotę kogoś zastrzelić :504:

[ Dodano: Sob 11 Wrz, 2004 ]
Maly blond vivi nie chodzi w spodniach raczej w pantalonach albo w getrach :D .
Kiedy na niego patrze mam ochote sie powiesić :612:
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

a mnie się vivi zbytnio nie podoba... o wiele lepszy jest Kuja, który zajmuje 2. miejsce zaraz po Sephirocie!

Zablokowany

Wróć do „Archiwum”