ja za vincentem nie przepadam
podobaja mi sie tylko jego limity ale caloksztalt jest taki jakis dziwny.
co do cida i reda to wedlug mnie sa na mniej wiecej rownym poziomie. slabsza strona reda jest to ze jego ostatni limit odbiera tylko 9999hp a cida o wiele wiecej
Vincent jest dobra postacia!! Szczegolnie obrazek go przedstwaiajacy jest dobry, jak pierwszy raz go zobaczylem to myslalem ze bedzie on zasowalz z jakimis sztyletami bo na obrazku wyglada jak skrytobojca!! ten gnat troche do niego nie pasuje ale ogolnie lubie ta postac!!
z barretem? ja barreta osobiście bardzo nie lubie .. a jesli chodzi o Vincenta to według mnie bardzo pasuje do neigo broń palna a jego limity nie należą do jakiś dobrych .. to prawa za pierwszym razem bardoz mi sie podobały jednak jak grałem później to nie robiły na mnie jakiegoś dużego wrażenia, pozatym nie ma rozbudowanych kwestii mówionych .. może pasuje to do jego osobowości .. ale jak na finala to nie jesto to zbyt dobra postać .. ja lubie jak postacie są bardzo rozgadane, mają dużo do powiedzenia, ale jest ich wszedzie pełno i z tego powodu w moim dream teamie nie może zabraknąc Yuffie, Clouda bo to obowiązek:P a jako trzecią postać wybieram Tifę albo Cida ... ale moją ulubiona pozostaje Yuffie :D
Vincent malo mowi i jest spokojny i opanowany i wyglada COOL! :D i dlatego go tak bardzo lubie... Vinc wymiata! jedna z najlepiej zrobionych postaci jak bym mogl zrobic druzyne jaka tylko chce to bym mial Sepha, Vinca i Tsenga... wszyscy fajnie wygladaja i nie zachowuja sie tak jak reszta (czyt. jak idioci)
to prawda że Vincent wygląda swietnie .. nigdy nie powiedziałem że jest inaczej ... a jeśli juz jesteśmy przy robieniu teama jakiego by się chciało mieć najbardziej to ja bym dał też Sepha, Vincenta ale zamiast Tsenga byłby ... Vivi:P
VIVI jest the BEST. Postać przyjemna i fajnie by wyglądał gdyby nie te CH!@#$#e bufiaste spodnie . Jak na to patrzę mam ochotę kogoś zastrzelić
[ Dodano: Sob 11 Wrz, 2004 ]
Maly blond vivi nie chodzi w spodniach raczej w pantalonach albo w getrach :D .
Kiedy na niego patrze mam ochote sie powiesić