Wczoraj po zakończeniu Igrzysk zobaczyłem pewną reklamę nowej Hondy Accord. Bardzo imponująca graficznie reklama, przynajmniej wg. mnie
ZGADZAM SIĘ !!!!! to było coś powalającego..... jeśli to było zrobione bez efektów specjalnych no to ukłon w stronę wszystkich tych, którzy to robili.... lol a jaka Dłuuuuga ta reklama.... może jeszcze kiedyś Puszczą świetna, najlepsza jaką do tej pory widziałem, przebija i Reeboka i Heayh
A na takikm zagranicznym kanale RTL II to były ni to,że reklamy tylko takie
krótkie przerywki.Były tam zakonnice poruszały głowami i śpiewały:RTL II.DNOOO!!!
Bedroom Guy ( ) ales Ty zorientowany :D - heheh jak widze te reklamy to szlag jasny mnie trafia... w ogole reklamy np. na ViVie Plus to same dzwonki do komorek - belh...
Czewrona goraczka mnie trafia jak ogladam polstat ledwo zacznie sie jakis program potrwa 1 minute a oni juz reklame daja, potem jest w samym srodku programu i na sam koniec minute przed koncem!! Tragedia
A najglopsza reklama jak na mnie jest reklama vanisha co prezentuja ta niby przyopadkowa scene w ktorej usmiechnieta pani podbiega do biednbego "niby"zaskoczonego faceta i polewa go olejem!! AAAAAAAAA straszne a glopie!!