Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

jesteś tego warta :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

dzisiaj widzialam ta reklame rexony...eee...tego powinni zabronic koemntowac :D Lol
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
rpgomaniak!

Post autor: rpgomaniak! »

Co do tej REXONY to się dziwicie.Od faceta jedzie potem,no to bykowi źle się robi.
Zresztą kochamy zwierzęta :D
sziakgo

Post autor: sziakgo »

i tak najglupsza jest tego reklame neteea oj tej herbatki mrozonej
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Szikaqu no to chyba nie widziałeś pedantycznej inki - do dziś z tego polewam
glamorous vamp
Norbi666

Post autor: Norbi666 »

Ta?? A ja na jakimś zagranicznym kanale (chyba na vivie) widziałem taką reklame że słoń w stringach tańczy :D

P.S Garnet ten avatar to Twoje zdjęcie? :D
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Wczoraj po zakończeniu Igrzysk zobaczyłem pewną reklamę nowej Hondy Accord. Bardzo imponująca graficznie reklama, przynajmniej wg. mnie :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Wczoraj po zakończeniu Igrzysk zobaczyłem pewną reklamę nowej Hondy Accord. Bardzo imponująca graficznie reklama, przynajmniej wg. mnie
ZGADZAM SIĘ !!!!! to było coś powalającego..... jeśli to było zrobione bez efektów specjalnych no to ukłon w stronę wszystkich tych, którzy to robili.... lol a jaka Dłuuuuga ta reklama.... może jeszcze kiedyś Puszczą :) świetna, najlepsza jaką do tej pory widziałem, przebija i Reeboka i Heayh 8)
glamorous vamp
rpgomaniak!

Post autor: rpgomaniak! »

A na takikm zagranicznym kanale RTL II to były ni to,że reklamy tylko takie
krótkie przerywki.Były tam zakonnice poruszały głowami i śpiewały:RTL II.DNOOO!!! :evil:
Mati-San

Post autor: Mati-San »

lol a jaka Dłuuuuga ta reklama
Chyba najdłuższa jaką widziałem.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Garnet ten avatar to Twoje zdjęcie?
zalozenie mam takie ze na takowe pytania nie odpwiadam ;)
ja na jakimś zagranicznym kanale (chyba na vivie) widziałem taką reklame że słoń w stringach tańczy
tez to widzialam..ale to fioletowe cos to chyba raczej hipopotam albo nosorozec...wahetever :)
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

tez to widzialam..ale to fioletowe cos to chyba raczej hipopotam albo nosorozec...wahetever
Fioletowy jest hipopotam Jamba (w "stroju" zapaśnika sumo), a niebieski to nosorożec Rat Buster.
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Bedroom Guy ( :lol: ) ales Ty zorientowany :D - heheh jak widze te reklamy to szlag jasny mnie trafia... w ogole reklamy np. na ViVie Plus to same dzwonki do komorek - belh... :(
Spewak

Post autor: Spewak »

Czewrona goraczka mnie trafia jak ogladam polstat ledwo zacznie sie jakis program potrwa 1 minute a oni juz reklame daja, potem jest w samym srodku programu i na sam koniec minute przed koncem!! Tragedia :evil:

A najglopsza reklama jak na mnie jest reklama vanisha co prezentuja ta niby przyopadkowa scene w ktorej usmiechnieta pani podbiega do biednbego "niby"zaskoczonego faceta i polewa go olejem!! AAAAAAAAA straszne a glopie!! :P
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Fioletowy jest hipopotam Jamba (w "stroju" zapaśnika sumo), a niebieski to nosorożec Rat Buster.
dobrze wiedziec XD

ostatnio widzialam rkelame danio i jakis pokraka maly glod...ehmm.. :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”