Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Bardock

Post autor: Bardock »

a powie mi ktos co jest dobrego w Yuffie??? przeciez jej ostatni limit jest do bani ;) najlepszy sklad to Cloud, Barret i Cid!!! najlepsze limity i wogule fajnie wygladaja :D
FF-maniak

Post autor: FF-maniak »

Troche spojler Po pierwsze Ostatni weapon Yuffie- Bodjaże Conformer lub coś w tym stylu może morphować przeciwników ( zadaje duże obrażenia, więc morphuje prawie że od razu) Po drugie Yuffie to najbardziej zrównoważona postać, chyli zarówno wysoki atak jak i magia. Po trzecie jest po prostu dobra. (Bardock czy moc postaci zależy od jej limitu?? A materie a bronie a statsy??? co z nimi :twisted: :twisted: Moim zdaniem Barret jest słaby (tak mi sie przynajmniej zdaje bo nie brałem nim od MIdgaru[tego pierwszego]
Bardock

po 1. co z tego ze jej bron morphuje? przecie weapona albo jakiegos tam innego bossa nie zmorphuje a jak chce zmienic przeciwnika w power source albo jakis inny to mozna materii morph uzyc...
po 2. Yuffie jest glupia;)
po 3. tak sila postaci zalezy od limitow
po 4. Barret nie jest slaby wrecz przeciwnie jest bardzo silny i ma dobre limity;)
po 5. mowisze ze ona ma wysoki ataki i magie... moze i tak ale ja u wszystkich mialem atak i magie na max wiec dla mnie ona jest do dupy;)
FF-maniak

o to chodzi mi bardock że jak używasz materii morph(i nie masz na max statsów) to np. cid zabiera ok 1000 a yuffie zbiera ok 5000
Bardock

no i co z tego?:) no dobra nie gadajmy juz na ten temat;)
FF-maniak

musze jeszcze cos dodac to z tego ze musisz sie meczyc z materia a tak yuffie raz walnie i jusz
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Mysle ze juz se wszytko wyjasniliscie.Koniec OFFTOPU
FF XII W trakcie katowania
Rufux

Post autor: Rufux »

A wiecie ze ostatni limit Yuffie jak i Reda przebija nawet bariery, stad tylko jeden atak .

A odnosnie skladu to moj ulubiony to ¨/ Cid , Cloud , Red

Cloud- zadaje exordinary damage

Cid- Limit Highwind

Red- od poczatku ma Fire+All
Bardock

FF8 jest do pupy:) glupia fabula, glupi bohaterowie oprucz Squalla i glupi ostatni boss... wogule te czarownice mi nie pasuja do FF a muzyka tez gorsza niz w innych czesciach:) chociaz eyes on me i muzyczka przy ataku na dolet byly fajne;) moze jeszcze jakas fajna muzyka byla ale juz nie pamietam
Rufux

Post autor: Rufux »

Free will . a co to za roznica , napisano ogolnie / w final ...... / wiec kazdy niech robi co chce :mrgreen:
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Otoz zadne tam "free will" - temat dotyczy squadow w ff. Nie bedzie tu zadnego gadania ogolnie o ff.

Kamil - podpadasz mi. Wycialem juz dzis dwa Twoje posty. Jezeli dalej bedziesz przyspazal klopotow to zrobie cos co Ci sie nie spodoba.

Ludzie czy tak trudno zrozumiec, ze "lekki off top" jak jest napisane w regulaminie to pojecie dosyc jednoznaczne. Off top ktory juz sie pojawia musi byc sensowny.
Mam wraznie, ze to jak gadanie do slupa bo glowni off topicarze to 13-14 latki - jezeli takie cos bedzie sie powtarzac to sie pozegnamy.
squcloud

Post autor: squcloud »

Mój ulubiony Squad to Squall, Zell i Rinoa. Wszyscy mają spox limity i są wogule spox postaciami. Ulubiony limit to duel. Jak się go wyuczy na pamięć to się daje czadu.
Mati-San

Post autor: Mati-San »

A po co się go uczyć na pamięć skoro masz wszystkie kombinacje pokazane na ekranie?
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

I tak wkońcu kazdy siego na pamięc nauczy powtazając tyle razy :D
squcloud

Post autor: squcloud »

Drogi MAti-San. To oczywiste że jak się nauczysz na pamięć to wprowdzigo ok 3.69 raza szybciej niż byś miał czytać na bierząco.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”