Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
Troche spojler Po pierwsze Ostatni weapon Yuffie- Bodjaże Conformer lub coś w tym stylu może morphować przeciwników ( zadaje duże obrażenia, więc morphuje prawie że od razu) Po drugie Yuffie to najbardziej zrównoważona postać, chyli zarówno wysoki atak jak i magia. Po trzecie jest po prostu dobra. (Bardock czy moc postaci zależy od jej limitu?? A materie a bronie a statsy??? co z nimi
Moim zdaniem Barret jest słaby (tak mi sie przynajmniej zdaje bo nie brałem nim od MIdgaru[tego pierwszego]

po 1. co z tego ze jej bron morphuje? przecie weapona albo jakiegos tam innego bossa nie zmorphuje a jak chce zmienic przeciwnika w power source albo jakis inny to mozna materii morph uzyc...
po 2. Yuffie jest glupia;)
po 3. tak sila postaci zalezy od limitow
po 4. Barret nie jest slaby wrecz przeciwnie jest bardzo silny i ma dobre limity;)
po 5. mowisze ze ona ma wysoki ataki i magie... moze i tak ale ja u wszystkich mialem atak i magie na max wiec dla mnie ona jest do dupy;)
po 2. Yuffie jest glupia;)
po 3. tak sila postaci zalezy od limitow
po 4. Barret nie jest slaby wrecz przeciwnie jest bardzo silny i ma dobre limity;)
po 5. mowisze ze ona ma wysoki ataki i magie... moze i tak ale ja u wszystkich mialem atak i magie na max wiec dla mnie ona jest do dupy;)
Otoz zadne tam "free will" - temat dotyczy squadow w ff. Nie bedzie tu zadnego gadania ogolnie o ff.
Kamil - podpadasz mi. Wycialem juz dzis dwa Twoje posty. Jezeli dalej bedziesz przyspazal klopotow to zrobie cos co Ci sie nie spodoba.
Ludzie czy tak trudno zrozumiec, ze "lekki off top" jak jest napisane w regulaminie to pojecie dosyc jednoznaczne. Off top ktory juz sie pojawia musi byc sensowny.
Mam wraznie, ze to jak gadanie do slupa bo glowni off topicarze to 13-14 latki - jezeli takie cos bedzie sie powtarzac to sie pozegnamy.
Kamil - podpadasz mi. Wycialem juz dzis dwa Twoje posty. Jezeli dalej bedziesz przyspazal klopotow to zrobie cos co Ci sie nie spodoba.
Ludzie czy tak trudno zrozumiec, ze "lekki off top" jak jest napisane w regulaminie to pojecie dosyc jednoznaczne. Off top ktory juz sie pojawia musi byc sensowny.
Mam wraznie, ze to jak gadanie do slupa bo glowni off topicarze to 13-14 latki - jezeli takie cos bedzie sie powtarzac to sie pozegnamy.