Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Chyba poczekam na Tekkena 5
Darios

Post autor: Darios »

OKI KOKI, Sorry
Gość

Post autor: Gość »

Darios2 pisze:
kobieciarz i pozer...
jak śmisz Go obrażać :evil:
najsilniejsza postać po Squallu
Właściwie to się zgadzam zawsze obok Squala i Quistis mialem go w drużynie
RAfi_joł_[on]

Post autor: RAfi_joł_[on] »

Tekken 3 to moje pierwsza kupiona gra na psx :P
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Dobra dobra skończmy ten offtopic. Przecież jest osobny temat o Tekkenie
Toori

Post autor: Toori »

Zdecydowanie najlepszy (charakter) i najpotężniejszy jest Zell. Duelem jest w stanie zadać zdecydowanie więcej dmg niż Lionheart Squalla. Pozatym jakoś tak zawsze próbuje rozruszać resztę postacii. Dalej, świetna jest Rinoa - fajnie na początku denerwuje (strofuje?) Squalla. Quistis jakoś nigdy mi wyjątkowo do gustu nie przypadła, ale cenię ją za Mighty Guard'a. Selphie jest całkiem fajna, ale w walce nie zawsze się przydaje. Irvine jest fajny choćby ze względu na włosy :P . I tyle. Spocznij :grin:
Toori

Najlepszy sqad to Cloud (Limity i cała reszta), Aeris (genialny sposób na leczenie) i RedXIII (moim zdaniem jest ogólnie dobry, a do tego limity nie najgorsze)
Blood_elf

Post autor: Blood_elf »

Na początku muj wymażony sqad to: Cloud ,Vincent i Cid lecz po paru walkach cos mi sie ni podobało wie puzniej Cloud ,Aeris i Cid lecz Aeris niestety umarła wiec naraie muj ulubiony sqad to :Cloud,Tifa,Cid Tife bardzo lubie i pomiedzy tym co wymienilem powyzej mialem ja i jesli chodzi o sqad to nie ma dla mnie wilekiego znaczenia jakie limity itd . ale u Tify jak sie wszystko ładnie wylosuje to jest jazda :twisted:
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Hehe... mi narazie podoba się taki skład - Irv,Sq,Zell - odkryłem, że Zell mi się bardzo podoba ;P I...... niestety.. później trzeba będzie sunąć[bez skojarzeń:] ] z Quistis..
Gamertag: Szalony Szkot
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

Jak dla mnie to tak się rozkłada: Squall - super limity, główna postać
Rinoa-podoba mi się, bo ma ciekawe limity jedne związane z psem, a drugi troche mniej lubiany.Nie da się kontrolować postaci itp.
Zell-spoko typek, ma fajny styl życia, fajne limity
Harry Strife

A u mnie to tak:
Cloud - oczywiste, bo najlepsze jak dla mnie limity i fajna postać, bo utrzymuje taki tajemniczy klimat, taki jakiś jest zamknięty
Aeris - dobry sposób na leczenie, fajne limity, a póżniej jak umarła zdecydowałem się na Barreta
RedXIII - taki fajny piesek, spox limity
Toori

A u mnie to tak:
Cloud - oczywiste, bo najlepsze jak dla mnie limity i fajna postać, bo utrzymuje taki tajemniczy klimat, taki jakiś jest zamknięty
Aeris - dobry sposób na leczenie, fajne limity, a póżniej jak umarła zdecydowałem się na Barreta
RedXIII - taki fajny piesek, spox limity
Tak, tak, tak!!!!!! Zgadzam się w 100%!!!!!!
PS. I nie waż mi się Reda PIESKIEM nazywać :twisted:
Harry Strife

Heh to miło że się zgadzasz:).No ale sam przyznaj.Ten Red to jak pies.Zresztą ja mam go tak w grze nazwanego. :twisted:
Bardock

Post autor: Bardock »

bez takich postaci jak Red czy Caith Sith nie wyobrazam sobie finali... dlatego pewnie FF8 mi sie nie bardzo podobalo... bylo takie malo fantastyczne sami ludzie w druzynie byli...
Harry Strife

Hmm może i tak.Pomimo że u mnie taka postać jak Caith Sith byłby nieuzywany, ale wiedziałbym że jest on wogóle.Wiedziałbym że w ff są jakieś dziwne postacie.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”