Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
Zdecydowanie najlepszy (charakter) i najpotężniejszy jest Zell. Duelem jest w stanie zadać zdecydowanie więcej dmg niż Lionheart Squalla. Pozatym jakoś tak zawsze próbuje rozruszać resztę postacii. Dalej, świetna jest Rinoa - fajnie na początku denerwuje (strofuje?) Squalla. Quistis jakoś nigdy mi wyjątkowo do gustu nie przypadła, ale cenię ją za Mighty Guard'a. Selphie jest całkiem fajna, ale w walce nie zawsze się przydaje. Irvine jest fajny choćby ze względu na włosy
. I tyle. Spocznij 

Na początku muj wymażony sqad to: Cloud ,Vincent i Cid lecz po paru walkach cos mi sie ni podobało wie puzniej Cloud ,Aeris i Cid lecz Aeris niestety umarła wiec naraie muj ulubiony sqad to :Cloud,Tifa,Cid Tife bardzo lubie i pomiedzy tym co wymienilem powyzej mialem ja i jesli chodzi o sqad to nie ma dla mnie wilekiego znaczenia jakie limity itd . ale u Tify jak sie wszystko ładnie wylosuje to jest jazda 

Tak, tak, tak!!!!!! Zgadzam się w 100%!!!!!!A u mnie to tak:
Cloud - oczywiste, bo najlepsze jak dla mnie limity i fajna postać, bo utrzymuje taki tajemniczy klimat, taki jakiś jest zamknięty
Aeris - dobry sposób na leczenie, fajne limity, a póżniej jak umarła zdecydowałem się na Barreta
RedXIII - taki fajny piesek, spox limity
PS. I nie waż mi się Reda PIESKIEM nazywać