Go Go Yubari pisze:Q: Najgrubsza książka jaką przeczytałeś/aś?
<HP5 i Historia Filmu Płażewskiego

>
Chyba też HP5... długie to jak cholera.
Gveir pisze:
Q: Co lubisz najbardziej w swoich dłoniach?
Oo... Jakoś nigdy się zbytnio nie przyglądałem, wolę zachwycać się moją facjatą w lustrze
Luci pisze:Pytanie: Kto wymieni jakąś narodową zaletę Polaków? :]
Ja! Ale musisz mi postawić pizzę albo kebab, nie ma nic za darmo.
III - Opisz w trzech zdaniach wyspę, na jakiej chciałbyś zostać rozbitkiem (bez możliwości ratunku)
Komp z szybkim internetem, budka z kebabem, porządne głośniki, no i kilka zacnych młodych dam (byle nie zakonnic

)
Lenneth pisze:Pytanie: dlaczego mnie nie lubisz, dark_raven?
Bo you to cherman.
Go Go Yubari pisze:Q: Wymień 3ech polityków, których lubisz i dlaczego.
- Kwaśniewski (choć to już chyba w czasie przeszłym), bo był dobrym prezydentem, który nie robił nam wstydu za granicą, potrafił się dogadać z rządem z innej opcji, i nie wtrącał się "na chama" do bieżącej polityki.
- Senyszyn, bo zawsze potrafi trafnie dokopać kościołowi rzym-kat., no i fajny głos ma.
- Kalisz, bo jest fachowo przygotowany, bo dokopał temu cieciowi z PiSu podczas rozprawy w TK na temat ustawy lustracyjnej, i teraz ma okazję znowu ich udupić w komisji śledczej. A poza tym jest sympatyczny i ma poczucie humoru, co u naszych polityków nie jest specjalnie częste.
Luci pisze:Pytanie: Czy w czasie deszczu, mając pod ręką czepek basenowy, założylibyście go na sobie głowę, żeby nie zmoknąć?
Nie.
kwazi pisze:Q:5 rzeczy, których NIGDY nie zrobisz (liczę na REALNE odpowiedzi ^__^')
1. Nie zjem pizzy z grzybami (fuj!)
2. Nie zostanę gejem (choć nic do nich nie mam)
3. Nie zagłosuję na PiS
4. Nie obejrzę wszystkich odcinków Naruto
5. Nie kupię żadnej płyty Blog 27
Go Go Yubari pisze:Q1: Plakat(y) w Twoim pokoju?
Taki jeden mały z okładką The Apostasy (razem z płytą był). No i wielka flaga ZSRR, ale to nie podpada pod plakat chyba.
Q2: Czy jest sens zakładać temat w dziale o Kryptowiczach "Skąd klikasz", w którym pokazywalibyśmy swoje pokoje, z których piszemy na naszym zacnym forum?
Jeszcze jeden temat do spamowania zawsze się przyda
Q: Spaghetti z sosem pomidorowym czy bolognese?