Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gveir pisze: Q: Często zdarza Ci się wkurzyć otoczenie tym co aktualnie leci z głośników?
Auronowi chyba wszystko jedno, sąsiadka nie słyszy, bo nie lubię robić ludziom tego, czego sama nie lubię. Rozumiem, ze nie każdy może się zachwycać RedHotami czy kochać muzykę z anime, wiec darowuję sobie puszczanie Yattamana na cały regulator XD

Q1: Plakat(y) w Twoim pokoju?

<Johnny Depp jako Sweeney Todd, JD jako Jack Sparrow, plakat z The Nightmare before Christmas, plakat mały RHCP Stadium Arcadium i plakat nad kompem ze znakami japońskimi>

Q2: Czy jest sens zakładać temat w dziale o Kryptowiczach "Skąd klikasz", w którym pokazywalibyśmy swoje pokoje, z których piszemy na naszym zacnym forum? XD
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Gagarin pisze:Q: czy Wam też ciągle pada Firefox?
Prawie wcale :3
kilmindaro pisze:Przychodzi baba do lekarza...
..a lekarz: "ale sobie pani ch***wego nicka na Krypcie wybrała... "kilmindaro"... lepszy byłby: "kuna_patagońska_673" <__<' "
Go Go Yubari pisze:Q: Gdybyś był/a gwiazdą, wziąłbyś/wzięłabyś udział w:
Tańcu z Gwiazdami - 1) dla KASY 2) może bym się w końcu tańczyć nauczył/polubił - teraz mam 4 lewe nogi i awersje na poziome MASTER do pląsów na parkiecie :/ NIENAWIDZĘ tańczyć...
Go Go Yubari pisze:Q: Twoje znienawidzone słowo?
"Na" dodawane przed nazwą dzielnicy w której mieszkam... :/ Dostaje szewskiej pasji jak słyszę "jadę na Fordon" zamiast "jadę do Fordonu" <__<'
Gveir pisze:Q: Często zdarza Ci się wkurzyć otoczenie tym co aktualnie leci z głośników?
Prawie nigdy - wolę słuchawki od głośników bo zazwyczaj jak czegoś słucham to jest po 20 + starzy w domu... :/
Go Go Yubari pisze:Q1: Plakat(y) w Twoim pokoju?
Obrazek
z bodajże 2 numeru NEO :]
Go Go Yubari pisze:Q2: Czy jest sens zakładać temat w dziale o Kryptowiczach "Skąd klikasz", w którym pokazywalibyśmy swoje pokoje, z których piszemy na naszym zacnym forum? XD
Jest - może w końcu zmuszę się, aby poodkurzać dywan do zdjęcia XDDD *zapamiętać - kupić baterie do aparatu <zapisuje sobie>...*

Q:5 rzeczy, których NIGDY nie zrobisz (liczę na REALNE odpowiedzi ^__^')
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

kwazi pisze:Q:5 rzeczy, których NIGDY nie zrobisz
1) Nie zostanę kierowcą szambiarki.
2) Nie zostanę papieżem.
3) Nigdy nie polecę na Księżyc.
4) Nigdy nie kupię sobie lamy.
5) Nigdy nie wysadzę w powietrze ambasady Australii.

Q: Wymień 3ech polityków, których lubisz i dlaczego.
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Post autor: kilmindaro »

kwazi pisze:Przez głupie pomysły kilmindaro.
kwazi pisze:..a lekarz: "ale sobie pani ch***wego nicka na Krypcie wybrała... "kilmindaro"... lepszy byłby: "kuna_patagońska_673" <__<' "
Czyżbyś mnie już nie kochał? :<
Go Go Yubari pisze:Q: Twoje znienawidzone słowo?
desu
Gagarin pisze:Q: czy Wam też ciągle pada Firefox?
Nie.
Gveir pisze:Q: Często zdarza Ci się wkurzyć otoczenie tym co aktualnie leci z głośników?
Nie.
Nie
Go Go Yubari pisze:Q2: Czy jest sens zakładać temat w dziale o Kryptowiczach "Skąd klikasz", w którym pokazywalibyśmy swoje pokoje, z których piszemy na naszym zacnym forum? XD
Nie.
kwazi pisze:Q:5 rzeczy, których NIGDY nie zrobisz
1. Nawrócę się.
2. Znajdę pracę.
3. Znajdę kolegów.
4. Tym bardziej koleżanki.
A w konsekwencji:
5. Stracę dziewictwo.
Go Go Yubari pisze:Q: Wymień 3ech polityków, których lubisz i dlaczego.
1. Palikot, bo to zabawny człowiek jest.
2. Lepper, bo roztacza wokół siebie aurę pocieszności.
3. Kurski, bo często zdarzy mu się dobrym tekstem dowalić.

Pytanie: dlaczego mnie nie lubisz, Buźka?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

kilmindaro pisze:Honor, Mądrość, Zdrowie, Przyjemność? Wybierz jedno.
Przyjemność. Honor mi niepotrzebny, a mądrość i zdrowie już/jeszcze mam. Ha. :lol:
kwazi pisze:Ulubiony serial komediowy.
Nie oglądam TV... A jak już zdarza mi się włączyć odbiornik, to najczęściej leci jakaś polska komedyjka, a te mnie w ogóle nie śmieszą.
Aczkolwiek przypomniało mi się teraz, że mam na DVD "Hotel Zacisze" - niektóre odcinki tak śmieszne, że autentycznie turlałam się po dywanie. Ach, no i oczywiście "Czarna Żmija". I "Keep Up the Appearances". Tylko brytyjski humor, czy to o czymś świadczy?
Gveir pisze:Sukcesywne dążenie do własnych celów czy poświęcenie swojego życia dla innych?
As kwazi said.
kilmindaro pisze:Twój ulubiony olimpijski bóg / bogini?
Z bogów - Ares, z bogiń - Atena.
Go Go Yubari pisze:Twój ulubiony mit grecki lub rzymski?
Um... w sumie każdy? Wyprawa po Złote Runo, na ten przykład, była bardzo epicka. ^^
Go Go Yubari pisze:Twój znienawidzony bohater literacki i DLACZEGO.
As Gveir said. Raskolnikow jako pierwszy przyszedł mi do głowy. To, że był odrażającym mordercą z siekierą, to mniejsza - od tej strony nawet go lubiłam. :lol: Ale że przez schizy i wyrzuty sumienia zaczął gnić w swojej klitce i praktycznie oddał się w ręce śledczego, podczas gdy spokojnie mógł wyprzeć się winy, to niewybaczalne. Geez. Co za pierdoła.
Phoenix pisze:Jak zostanie zniszczona Ziemia?
Prawdopodobnie walnie w nas jakieś odpowiednio duże ciało niebieskie i po sprawie.
Go Go Yubari pisze:Twoja ulubiona para serialowa (i dlaczego?)
Robocop i jego wirtualna dziewczyna z komputera. Bo tak.
*Patrz wyżej: nie oglądam seriali!
Gveir pisze:Załóżmy że Bóg istnieje. Jakie szanse ma ludzkość na zostanie zbawioną w czasie Sądu Ostatecznego według Ciebie?
Potrafię sobie wyobrazić istnienie istoty boskiej, ale to, że taka istota chciałaby się bawić z raz stworzoną ludzkością w sądy ostateczne uważam za lekką przesadę.

Pytanie: Czy w czasie deszczu, mając pod ręką czepek basenowy, założylibyście go na sobie głowę, żeby nie zmoknąć? :>
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Geralt dodany swego czasu do CD-A. Fajnie wygląda ta wyblakła gęba i zakrzywiony hak :] Kiedyś było więcej... A to Henio z Tekken'a, a to Major... Niegdyś nawet Cloud :wink:
Nie. Może. Nie wiem. Chyba.
kwazi pisze:Q:5 rzeczy, których NIGDY nie zrobisz (liczę na REALNE odpowiedzi ^__^')
1. Raczej nie polecę w kosmos.
2. Raczej nie zasiądę w mechu.
3. Raczej nie dowiem się kto zabił Kenndy'ego.
4. Raczej nie zbuduję Pershing'a na podwórku.
5. Raczej nie przelecę Major.
Olejniczak, bo to nie jest głupi człowiek.
Pozostałe dwa miejsca dedykuję dwóm nieznanym mi polskim politykom którzy nie robią z siebie idiotów :roll:
kilmindaro pisze:Pytanie: dlaczego mnie nie lubisz, Gveir?
A 'you' trap, isn't it?
Lenneth pisze:Pytanie: Czy w czasie deszczu, mając pod ręką czepek basenowy, założylibyście go na sobie głowę, żeby nie zmoknąć? :>
Nie? I jeszcze raz nie? Want to elaborte on this?

Q: Azali suszysz gacie po praniu w pokoju na kaloryferze/na dworzu na linkach czy w łazience? :lol:
(Pierwsze/drugie - niezmiennie robione z premedytacją prowadzi do bardzo śmiesznych, albo baaardzo ciekawych sytuacji! XD ).
Ostatnio zmieniony sob 24 maja, 2008 22:07 przez Gveir, łącznie zmieniany 1 raz.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:Pytanie: Czy w czasie deszczu, mając pod ręką czepek basenowy, założylibyście go na sobie głowę, żeby nie zmoknąć?
Nie, po cholerę. Lubię deszcz, a poza tym jaka lama zakłada czepek kąpielowy na deszcz? Żenua.
Gveir pisze:Q: Azali suszysz gacie po praniu w pokoju na kaloryferze/na dworzu na linkach czy w łazience?
W łazience.

Q: Najgłupsza sytuacja na ulicy, jakiej byłeś/aś świadkiem?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Q: Twój ulubiony mit grecki lub rzymski?
Hmmmmmmm... Aurea prima satast, etasque vindice nullo ... (pisane z pamięci, mogę coś pomylić)
Q: Twój znienawidzony bohater literacki i DLACZEGO.
Werter. Jest taaaaaaaaaaaaki bieeeeeeeeeeeeeeeeedny i emo :? Emo mnie odrzucają. Znaczy, są żałośniejsi ode mnie!
Q:Jak zostanie zniszczona Ziemia
Już została. Jesteście wytworem mojej wyobraźni, schorzałej od błąkania się po pustkowiu.
Q: Twoja ulubiona para serialowa (i dlaczego?)
Sokole Oko i Traper McIntyre. Bo są słodziuchni, że próchnicy można dostać.
Zagwozdka: Co, jeśli demokratyczna większość społeczeństwa chce prowadzenia dyktatury? Podziel się swoim zdaniem :]
Wprowadzić. Nareszcie spokój będzie.
Rozwiń myśl:
Przychodzi baba do lekarza...
A lekarz psychiatra.
Q: Twoje znienawidzone słowo?
"Dokładnie" "design" "spa" (brrr...) i każde użyte niezgodnie ze znaczeniem.
Q: czy Wam też ciągle pada Firefox?
Nie.
Q2: Czy jest sens zakładać temat w dziale o Kryptowiczach "Skąd klikasz", w którym pokazywalibyśmy swoje pokoje, z których piszemy na naszym zacnym forum? XD
Nie.
Q:5 rzeczy, których NIGDY nie zrobisz (liczę na REALNE odpowiedzi ^__^')
1. Nie popilotuję Sokoła Millenium/Enterprise'a/Andromeda Ascendant
2. Nie napiszę wielkiej amerykańskiej powieści
3. Nie zostanę inżynierem :(
4. Nie wynajdę super-hiper źródła energii, które rozwiązałoby wszelkie problemy świata (Nuke them all!)
5. Nie wejdę do wulkanu. Bardzo, bardzo nie.
Pytanie: dlaczego mnie nie lubisz, Isia?
Bo w Wietnamie zostawiłeś mnie na polu ryżowym, śpiewając wesołą, ludową piosenkę! A ten ryż... nie był w torebkach!
Pytanie: Czy w czasie deszczu, mając pod ręką czepek basenowy, założylibyście go na sobie głowę, żeby nie zmoknąć? :>
Lateks - be. Deszczyk - mmm.

Pytanie do wyboru:
I - Kto jest lepszym Sokolim Okiem: Alan Alda czy Donald Sutherland?
II - Czy Harriet wróci do Delay'a?
III - Opisz w trzech zdaniach wyspę, na jakiej chciałbyś zostać rozbitkiem (bez możliwości ratunku)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Isia pisze:I - Kto jest lepszym Sokolim Okiem: Alan Alda czy Donald Sutherland?
Alan Alda, ale głównie dlatego, ze nie lubię Donalda.
Isia pisze:III - Opisz w trzech zdaniach wyspę, na jakiej chciałbyś zostać rozbitkiem (bez możliwości ratunku)
1. Wyspa byłaby niewielka, w środku mała chatka z najlepszym kompem i łączem internetowym.
2. Z dożywotnim zapasem sushi, wody pitnej i lodów cytrynowych i malinowych.
3. Wyspa koniecznie 1osobowa + od czasu do czasu bish a'la Sawyer by zaglądał na wyspę, co bym nie usychała z pragnienia :>

Q: Jakbyś miał/a zostać ofiarą psychopaty lubującego się w zabawie genami, to jaką chimerą byś został/a?
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Go Go Yubari pisze: Q: Jakbyś miał/a zostać ofiarą psychopaty lubującego się w zabawie genami, to jaką chimerą byś został/a?
Dlaczego psychopaty? Tacy ludzie są prawdziwymi i bezkompromisowymi naukowcami, których analityczność myślenia, moralność oraz twórczość wykraczają poza rozumowanie przeciętnego śmiertelnika. Szaleństwo i geniusz. Dopasujmy do tego jakąś mniej lub bardziej wzniosłą ideę i zgadzam się na wszystko. A skoro mam możliwość wyboru, to:

- wyostrzone zmysły niczym pies [wzrok, słuch, węch]
- wysoki próg odczuwania bólu
- kora mózgowa pofałdowana w stopniu podobnym do delfina
- zwinność kocia i szybkość kolibra

A gdyby to było możliwe, i co uważałbym zresztą za najcenniejsze: nadzwyczajne zdolności oddziaływania na innych (perswazja, manipulowanie percepcją, umiejętność przewidywania zamiarów i demaskowanie kłamstwa)

Q: Najśmieszniejsza/najdziwniejsza/najbardziej perwersyjna przygoda, jaka zdarzyła Ci się po pijaku.

[ Dodano: Sob 24 Maj, 2008 22:22 ]
[wódka Starogardzka, jazda rowerem po 3 w nocy, wypadek i rozwalony ryj 2 tygodnie po operacji nosa]
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

kilmindaro pisze:Co, jeśli demokratyczna większość społeczeństwa chce prowadzenia dyktatury?
Wszystko zależy od tego, kto miałby być tym dyktatorem. Generalnie widzę to tak: ponieważ 95% społeczeństwa to debile, demokracja to zazwyczaj rządy paru cwaniaczków wybieranych przez owych debili. Kto wie, może jakiś "dobry człowiek na właściwym stanowisku" pokierowałby nasz kraj do zwycięstwa? :> ...Ale takie rzeczy to chyba tylko w jRPG.
kwazi pisze:Najbardziej "wytarty" klawisz na Twojej klawiaturze?
"a" - zaraz obok ledwie widocznego już "s"
"n" też już nie takie jak kiedyś...
Gveir pisze:Często zdarza Ci się wkurzyć otoczenie tym co aktualnie leci z głośników?
Ulubiony, wielokrotnie powtarzany tekst mojej matki z zeszłego roku: "ścisz te satany!" (jeśli leci akurat rock/metal i inne w ten deseń) tudzież "ścisz te kościelne chorały!" (jeśli leci coś typu OST do Death Note albo Xeno). Co najlepsze - "kościelne chorały" zdaje się drażną bardziej. :lol:
Sąsiadom i dalszemu otoczeniu raczej się nie narzucam - cenię własne bębenki.
Go Go Yubari pisze:Plakat(y) w Twoim pokoju?
Nigdy w życiu nie miałam w pokoju plakatu z wizerunkiem gwiazdy, poza jednym wyjątkiem - Ewan McGregor wisiał mi nad łóżkiem gdy miałam lat piętnaście, a Mroczne Widmo właśnie wchodziło do kin.
Ściany pokoju mam ozdobione: dwoma plakatami Yanna Arthusa-Bertranda (tego od fotografowania Ziemi z lotu ptaka), japońską kaligrafią, grafiką fantasy, którą dostałam od przyjaciela na urodziny (przedstawia mroczną wieżę a'la Mordor) i grafiką SF wykonaną sprayem przez ulicznego artystę, jakich pełno latem na ulicach. Kicz nie kicz, mnie się podoba. :] Acha, zapomniałabym o paru mangowych obrazkach dalej wiszących na drzwiach szafy oraz o Juniorze/Albedo nad łóżkiem. ^_____^ :570:
Punkt dla osoby, która zgadnie, kto wisi nad Juniorem/Albedo. :lol:
Go Go Yubari pisze:Czy jest sens zakładać temat w dziale o Kryptowiczach "Skąd klikasz", w którym pokazywalibyśmy swoje pokoje, z których piszemy na naszym zacnym forum? XD
Ja wiem, że bardzo kochasz swojego Deppa i te plakaty, w które zawsze muszę się wpatrywać przed zaśnięciem, kiedy u Ciebie nocuję, ale zakładanie osobnego tematu tylko po to, żeby je wszystkim pokazać, uważam za przesadę. :> :lol:

Pytanie: Kto wymieni jakąś narodową zaletę Polaków? :]
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Go Go Yubari pisze:Q: Najgłupsza sytuacja na ulicy, jakiej byłeś/aś świadkiem?
Jakiś festiwal w Toruniu z rok temu, pełno tałatajstwa na ulicach, itp. Idzie sobie punkówa z irokezem - podchodzi dwóch skinów, dziewczyna dostaje ze trzy razy pięścią, jak pada, kilka kopniaków, oni idą dalej, a okolica... nic -_-"
Isia pisze:I - Kto jest lepszym Sokolim Okiem: Alan Alda czy Donald Sutherland?
Alda.
Isia pisze:II - Czy Harriet wróci do Delay'a?
Kto do kogo, w czym? O__o
Isia pisze:III - Opisz w trzech zdaniach wyspę, na jakiej chciałbyś zostać rozbitkiem (bez możliwości ratunku)
I. Całkowicie bezludna, a bardzo ciepła i wspaniałymi lasami.
II. ITT I, ale jest na niej kilka bardzo samotnych kobiet.
III. Coś więcej trzeba?
Go Go Yubari pisze:Q: Jakbyś miał/a zostać ofiarą psychopaty lubującego się w zabawie genami, to jaką chimerą byś został/a?
Jeżeli już geny... to wyostrzenie zmysłów i ogólnie poprawienie swego ciała. Jeżeli z jakimś zwierzem... to z jakimś kotem drapieżnym. Ale i tak bym wolał cyborgizację.
Grzybek Z Octu pisze:Q: Najśmieszniejsza/najdziwniejsza/najbardziej perwersyjna przygoda, jaka zdarzyła Ci się po pijaku.
Obudzenie się o 6 rano w lesie przy domu, pomiędzy drzewam z butelką pod pachą przez deszcz. I kilka innych, o którym pisać niemoralnie ;]
Lenneth pisze:Pytanie: Kto wymieni jakąś narodową zaletę Polaków? :]
"Zesraj się a nie daj się" - czasami... bardzo czasami...

Q: Co lubisz najbardziej w swoich dłoniach? (Ładnie rysujące się żyły, kostki i mięśnie na ich zewnętrznej stronie, zawsze miałem do tego słabość w przypadku jakichkolwiek dłoni ^^" ).
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:Ja wiem, że bardzo kochasz swojego Deppa
hubba hubba
Lenneth pisze:w które zawsze muszę się wpatrywać przed zaśnięciem, kiedy u Ciebie nocuję
Sweeney nad Tobą czuwa!
Lenneth pisze:ale zakładanie osobnego tematu tylko po to, żeby je wszystkim pokazać, uważam za przesadę.
Poznasz człowieka po pokoju jego, nie po plakatach. O to mi chodziło. Drobiazgi, bałagan, porządek, książki etc. No, ale whatever.
Lenneth pisze:Pytanie: Kto wymieni jakąś narodową zaletę Polaków? :]
Pewnie Kilmindaro wymieni.

Q: Najgrubsza książka jaką przeczytałeś/aś?
<HP5 i Historia Filmu Płażewskiego :lol: >
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Go Go Yubari pisze:Q: Najgrubsza książka jaką przeczytałeś/aś?
<HP5 i Historia Filmu Płażewskiego :lol: >
Chyba też HP5... długie to jak cholera.
Gveir pisze: Q: Co lubisz najbardziej w swoich dłoniach?
Oo... Jakoś nigdy się zbytnio nie przyglądałem, wolę zachwycać się moją facjatą w lustrze :P
Luci pisze:Pytanie: Kto wymieni jakąś narodową zaletę Polaków? :]
Ja! Ale musisz mi postawić pizzę albo kebab, nie ma nic za darmo.
III - Opisz w trzech zdaniach wyspę, na jakiej chciałbyś zostać rozbitkiem (bez możliwości ratunku)
Komp z szybkim internetem, budka z kebabem, porządne głośniki, no i kilka zacnych młodych dam (byle nie zakonnic :roll: )
Lenneth pisze:Pytanie: dlaczego mnie nie lubisz, dark_raven?
Bo you to cherman.
- Kwaśniewski (choć to już chyba w czasie przeszłym), bo był dobrym prezydentem, który nie robił nam wstydu za granicą, potrafił się dogadać z rządem z innej opcji, i nie wtrącał się "na chama" do bieżącej polityki.
- Senyszyn, bo zawsze potrafi trafnie dokopać kościołowi rzym-kat., no i fajny głos ma.
- Kalisz, bo jest fachowo przygotowany, bo dokopał temu cieciowi z PiSu podczas rozprawy w TK na temat ustawy lustracyjnej, i teraz ma okazję znowu ich udupić w komisji śledczej. A poza tym jest sympatyczny i ma poczucie humoru, co u naszych polityków nie jest specjalnie częste.
Luci pisze:Pytanie: Czy w czasie deszczu, mając pod ręką czepek basenowy, założylibyście go na sobie głowę, żeby nie zmoknąć?
Nie.
kwazi pisze:Q:5 rzeczy, których NIGDY nie zrobisz (liczę na REALNE odpowiedzi ^__^')
1. Nie zjem pizzy z grzybami (fuj!)
2. Nie zostanę gejem (choć nic do nich nie mam)
3. Nie zagłosuję na PiS
4. Nie obejrzę wszystkich odcinków Naruto
5. Nie kupię żadnej płyty Blog 27
Taki jeden mały z okładką The Apostasy (razem z płytą był). No i wielka flaga ZSRR, ale to nie podpada pod plakat chyba.
Q2: Czy jest sens zakładać temat w dziale o Kryptowiczach "Skąd klikasz", w którym pokazywalibyśmy swoje pokoje, z których piszemy na naszym zacnym forum?
Jeszcze jeden temat do spamowania zawsze się przyda :grin:

Q: Spaghetti z sosem pomidorowym czy bolognese?
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Post autor: kilmindaro »

Lenneth pisze:Pytanie: Czy w czasie deszczu, mając pod ręką czepek basenowy, założylibyście go na sobie głowę, żeby nie zmoknąć? :>
Nie.
Go Go Yubari pisze:Q: Najgłupsza sytuacja na ulicy, jakiej byłeś/aś świadkiem?
Facet mówi do swej dziewczyny "odpier*ol się ode mnie szm,ato pier*olona", a ona nadal przy nim stoi szczęśliwa.
Wyspa ma kilkanaście kilometrów średnicy i jest tropikalna, z cudowną willą na jej środku, w pełni zaopatrzoną we wszystkie zdobycze cywilizacji oraz wykwalifikowaną obsługę, na którą w 100% składają się niewyżyte lachony. W dżungli żadnych groźnych i jadowitych zwierząt, jedynie plemiona niewyżytych lachonów. Na jednym krańcu wyspy sielska wioska produkująca żywność na potrzeby wyspy; w roli wieśniaków niewyżyte lachony.
Go Go Yubari pisze:Q: Jakbyś miał/a zostać ofiarą psychopaty lubującego się w zabawie genami, to jaką chimerą byś został/a?
Zabójczą :P
Grzybek Z Octu pisze:Q: Najśmieszniejsza/najdziwniejsza/najbardziej perwersyjna przygoda, jaka zdarzyła Ci się po pijaku.
Nie wiem, za każdym razem film mi się urywa :P
Gveir pisze:Q: Co lubisz najbardziej w swoich dłoniach?
Nacięcia. Przypominają mi o tym, jak bardzo mój kot mnie kocha gryźć ^________^
Go Go Yubari pisze: Q: Najgrubsza książka jaką przeczytałeś/aś?
Bóg Urojony
dark_raven pisze:Q: Spaghetti z sosem pomidorowym czy bolognese?
Pomidorowy.

Pytanie: Jeśli miał(a)byś emigrować do któregoś z krajów europy, do którego byś się wybrał(a)?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”