baski pisze:Mam wersję europejską dlatego, też działają tylko savy z PAL.
http://psxmemtool.ngemu.com/PSXMemTool/index.php ściągnij "PSXMemTool 1.19b Installer Version" oraz "PSXMemTool Runtime Libraries", zainstaluj wszystko i użyj tego programu aby przekonwertować zawarte na gamefaqs save'y na wersje PAL. Program prosty i przyjemny w obsłudze Dodatkowo można dzięki niemu zamieniać save'y z konsoli na PC i odwrotnie
Witam.
Chciałabym zapytać gdzie dokładnie znajduje się materia Magic Plus?
Wiem o tym że jest to gdzieś w Coral Valley.... ale wydaje mi się to podejrzane bo to jest takie małe miejsce........
Poza tym i tak Princess guard można używać tylko w świątyni, a później nie ma ona zastosowania. Wcześniej niestety nie da się zdobyć tej broni, a szkoda.
co morze byc nie tak ja jestem w momecie gdzie sephirot ma zabic smoka na 2 uderzenia a u mnie caly czas miss wyskakuje (moment gdzy cloud opowiadaswoja historie) prosze pomiszcie
napewno gram w ff 7 i jedziesobie sephirot z cloudem i kilkoma goscmi i naglejest jakis dzwiek jagby uderzenie wychodzom i jest smok i koniec ciagle miss a muj kolega jak tam byl to na 2 uderzenia go sephirot zabil jagby ktos mial to nawet save zara po tym morze byc