FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

baski pisze:Mam wersję europejską dlatego, też działają tylko savy z PAL.
http://psxmemtool.ngemu.com/PSXMemTool/index.php -> ściągnij "PSXMemTool 1.19b Installer Version" oraz "PSXMemTool Runtime Libraries", zainstaluj wszystko i użyj tego programu aby przekonwertować zawarte na gamefaqs save'y na wersje PAL. Program prosty i przyjemny w obsłudze :) Dodatkowo można dzięki niemu zamieniać save'y z konsoli na PC i odwrotnie ;)
baski

Post autor: baski »

Dzięki kwazi. Pomogło i save jest normalny. Wracam do gry :)
mardonka

Post autor: mardonka »

Witam.
Chciałabym zapytać gdzie dokładnie znajduje się materia Magic Plus?
Wiem o tym że jest to gdzieś w Coral Valley.... ale wydaje mi się to podejrzane bo to jest takie małe miejsce........ :oops: :oops:
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

mardonka pisze:Chciałabym zapytać gdzie dokładnie znajduje się materia Magic Plus?
Dostępna od początku 2 CD. Na załączonym obrazku w punkcie E - zejdz po nią drabiną na dół <łatwo ją przeoczyć!>
Obrazek
mardonka

Post autor: mardonka »

Wielkie dzięki!
To była ostatnia materia której mi brakowało!
:D :D :D
Saddam

Post autor: Saddam »

Witam mam takie pytanie!!orientuje się może ktoś gdzie, znajde jumbo Cactuara??chciałem się z nim zmierzyć a nie mogę go znaleźć:(:(pomocy
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

w FFVII nie ma Jumbo Cactuara. filmik, który widziałeś pokazuje walkę z potworkiem wrzuconym do gry za pomocą jakiegoś patcha.
Saddam

Post autor: Saddam »

aha rozumiem...no nic szkoda ehhh dzięki wielkie:)
Isabell

Post autor: Isabell »

Mam pytanie, czy jest jakaś inna możliwość zdobycia princess guard jeśli nie zrobiło się tego w świątyni? FF7 przechodzę pierwszy raz:P
Awatar użytkownika
andchaos
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: andchaos »

O ile wiem to niestety nie ma innej możliwości zdobycia tej broni
MiStrzU7777
Kupo!
Kupo!

Post autor: MiStrzU7777 »

Poza tym i tak Princess guard można używać tylko w świątyni, a później nie ma ona zastosowania. Wcześniej niestety nie da się zdobyć tej broni, a szkoda.
Isabell

Post autor: Isabell »

Niestety niedawno odkryłam czemu można używać go tylko na pierwszej płytce:/ W każdym razie dzięki za odpowiedź:)
kilwap

Post autor: kilwap »

co morze byc nie tak ja jestem w momecie gdzie sephirot ma zabic smoka na 2 uderzenia a u mnie caly czas miss wyskakuje (moment gdzy cloud opowiadaswoja historie) prosze pomiszcie
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

morze nie grarz wogule w eFeFSiedem? jak pamiętam, to to się powinno dziać w górach..... _^_
kilwap

Post autor: kilwap »

napewno gram w ff 7 i jedziesobie sephirot z cloudem i kilkoma goscmi i naglejest jakis dzwiek jagby uderzenie wychodzom i jest smok i koniec ciagle miss a muj kolega jak tam byl to na 2 uderzenia go sephirot zabil jagby ktos mial to nawet save zara po tym morze byc
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”