FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Hmmm, o tyle jest to dziwne, że nie mam nawet opcji midi synth w ustawieniach dźwięku (czy też czegokolwiek z nazwą midi), ale same pliki *mid odtwarzam bez problemu na komputerze. Mam zainstalowane podstawowe sterowniki od karty dźwiękowej i takie same mam od zawsze, a mimo to muzyka z koncertu oraz chocobo world wcześniej się odtwarzała.
W sumie to chyba jest to problem bardziej do działu technicznego, niż związany z przechodzeniem gry...
W sumie to chyba jest to problem bardziej do działu technicznego, niż związany z przechodzeniem gry...
Cześć jestem na 4CD gram na PSX xD Moj problem tyczy się tego że postanowiłem na 4CD przed starciem z Ultimencją kupić Squallowi Lion Hearta . Lecz jestem na mapie świata mam Ragnaroka grałem od 2drzwi tak jak było na poradniku ale teraz niemoge wejść do żaadnego miasta . Prosze o pomoc z góry dziękuje 

Kyho pisze:Cześć jestem na 4CD gram na PSX xD Moj problem tyczy się tego że postanowiłem na 4CD przed starciem z Ultimencją kupić Squallowi Lion Hearta . Lecz jestem na mapie świata mam Ragnaroka grałem od 2drzwi tak jak było na poradniku ale teraz niemoge wejść do żaadnego miasta . Prosze o pomoc z góry dziękuje
Nie - nie ta umiejętność. Trzeba użyć "Junk Shop" Doomtrain'a.Kyho pisze:Niemożna temu zaradzić niewiem Tonberry'm call shop ?
Musisz mieć wysoki LV postacią, aby wypadło i trochę cierpliwości (30~50 lv styknie)... Proponuje zapolować na Blue Dragon (śnieżne lasy koło Trambia Garden) o ile jesteś dalej, niż na 1 CD.Dami1993 pisze:Mam pytanie.Z skąd można wziąć Dragon Fang bo byłem na T-Rexaur ze 20 razy i ani 1 mi nie wypadł. Pomoże ktoś??
O ile dobrze pamietam, bo dawno nie grałem, tam gdzie jest ślad po galbadia garden, tam też są tory i jakaś stacja kolejowa, w pobliżu znajduje się rzeka i jaskinia, z której wypływa woda do rzeki, udaj się dokładnie nad jaskinię gdzie wydobywa się woda i tam jest ptak wysiadujący jajka, pojawią się dwie opcje, pierwsza to walka z ptakiem druga to obserwowanie, po kilku obserwacjach ptak odlecie lub po pokonaniu ptaka, z resztą jak ptaka już nie będzie możesz zbadać kamień gdzie pisze te "EASNPD"Tapczan pisze:"E A S N D P"
ten trzeba znaleść chodząc po plaży w okolicy gdzie było Balamb Garden i naciskać X aż się znajdzięTapczan pisze:"S T S L R M"
o ile wiem to mozna quest wykonać w tym momęcie gry, ale nie jestem pewien, ja go robiłem przed końcem 3CDTapczan pisze:Zadanie robie od razu po zdobyciu ragnaroka. Może robie to za wcześnie czy o co chodzi?