chocobona masz odrazu po zejściu lekko na południe od save and agency... jest typiara na chocobonie. chyba że treningów nie ukończyłeś na chocobonie to inna bajka. a co do świątyń i i potrzebnych do animy kul przeczytaj opis ... Aeony > anima i masz wszystko napsiane. zagadki nie są trudne wystarczy trochę ruszyć głową ... jeśli nie chce Ci się tego robić nie wiem po co wogole grasz w ffx
[ Dodano: Nie 25 Lis, 2007 23:52 ]
ma ktoś jakiś dobry sposób na ten wyścig w calm lands do uyzskania 00.00.00 ?? bo holerka nie moge tego zdziałac ... bardziej liczę na fart niż umiejętności mój rekord to 00.00.21 cholibka ;/
[ Dodano: Nie 25 Lis, 2007 23:52 ]
stary byk ze mnie :D 27 lat i gram w finala hehe
farmer pisze:stary byk ze mnie :D 27 lat i gram w finala hehe
Spoko - Gagarin ma tyle samo lat co Ty i ogląda jeszcze kreskówki _^_
ma ktoś jakiś dobry sposób na ten wyścig w calm lands do uyzskania 00.00.00 ?? bo holerka nie moge tego zdziałac ... bardziej liczę na fart niż umiejętności mój rekord to 00.00.21 cholibka ;/
Miałem ten sam problem - koniecznie musisz podejść do wyścigu na luzie (i liczyć na fuxa), bo koncentracja tu i tak nie pomoże . Na pierwszej prostej zebrać wszystkie balony, a w końcowej fasie biegać ekstremalnym zygzakiem... Życzę cierpliwości (i fuxa)
ja też oglądam :D przedewszystkim dragon ball :D hehe kurde najbardziej mnie wkurza motym z kaktusami motylami i piorunami... o blitzballu nie wspomne bo nie kumam nic z tego ...
w pierwszej fazie wyścigu weź 3-4 balony, używaj d-pada a nie gałki, pamiętaj żeby wciskać klawisze a nie trzymać, ponieważ na ostatniej prostej kurak automatycznie "prostuje", powodzenia . mój rekord to 16:0
wiek nie gra roli, ale pamiętajcie że rikku nie jest pełnoletnia... xD
farmer pisze:ja też oglądam :D przedewszystkim dragon ball :D hehe kurde najbardziej mnie wkurza motym z kaktusami motylami i piorunami... o blitzballu nie wspomne bo nie kumam nic z tego ...
Jak dla mnie blitzball jest super, jedna z najlepszych mini gierek w FF zaraz obok karcianki z VIII
BTW Ja też lubie anime. Polecam Fullmetal Alchemist
Mak masz w opisie przejścia. Dawałam Ci linka przynajmniej 2 razy. Dostajesz warninga numer 3 i tym samym blokadę na pisanie. Za co? Za głupotę, jakiej od dawna tutaj nie widziałam.