FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Kosmitus

Post autor: Kosmitus »

Skrzynia jest w pomieszczeniu z windą. Musisz odsłonić wszystkie białe kwadraty w obu pomieszczeniach.

Dzięki, wielkie :)

"Po bitwie rozejrzyj się za skrzynką z Sun Crest. Leży za miejscem gdzie padła Yunalesca"
Sun Crest to nie skarb potrzebny do Animy.[/quote]

No, właśnie. To mnie wprowadziło w błąd. Jeszcze raz dzięki :)
MaKiPL

Post autor: MaKiPL »

Mam problem napiszczie mi gdzie są wszystkie skarby do animy

-------------------------------

gdzie zdobyć World Champion wiem że jest opis ale jak podchodze do tego barmana nic a nic
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

a) dostałeś konkretnego linka z konkretnym opisem:
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=37 wysil się i poczytaj.

żeby dostać WS musisz wygrać trochę meczy w blitzballa. Nie da Ci za darmo. Nie wiem ile. z 10 powinno wystarczyć.
MaKiPL

sopoko a co z tymi świątyniami

i jak kurna wziasc chocobo w calm land (monster arena)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

MaKiPL pisze:sopoko a co z tymi świątyniami
Pisz po polsku człowieku, bo zaraz nie wyrobię i będziesz miał zakaz pisania w ogóle.
MaKiPL pisze:i jak kurna wziasc chocobo w calm land
Połaź i znajdź kobietę na chocobo.
(monster arena)
A co ma chocobo do Monster Areny? :roll:
farmer

Post autor: farmer »

chocobona masz odrazu po zejściu lekko na południe od save and agency... jest typiara na chocobonie. chyba że treningów nie ukończyłeś na chocobonie to inna bajka. a co do świątyń i i potrzebnych do animy kul przeczytaj opis ... Aeony > anima i masz wszystko napsiane. zagadki nie są trudne wystarczy trochę ruszyć głową ... jeśli nie chce Ci się tego robić nie wiem po co wogole grasz w ffx

[ Dodano: Nie 25 Lis, 2007 23:52 ]
ma ktoś jakiś dobry sposób na ten wyścig w calm lands do uyzskania 00.00.00 ?? bo holerka nie moge tego zdziałac ... bardziej liczę na fart niż umiejętności :PP mój rekord to 00.00.21 cholibka ;/

[ Dodano: Nie 25 Lis, 2007 23:52 ]
stary byk ze mnie :D 27 lat i gram w finala hehe
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

farmer pisze:stary byk ze mnie :D 27 lat i gram w finala hehe
Spoko - Gagarin ma tyle samo lat co Ty i ogląda jeszcze kreskówki _^_ :lol:
ma ktoś jakiś dobry sposób na ten wyścig w calm lands do uyzskania 00.00.00 ?? bo holerka nie moge tego zdziałac ... bardziej liczę na fart niż umiejętności :PP mój rekord to 00.00.21 cholibka ;/
Miałem ten sam problem - koniecznie musisz podejść do wyścigu na luzie (i liczyć na fuxa), bo koncentracja tu i tak nie pomoże . Na pierwszej prostej zebrać wszystkie balony, a w końcowej fasie biegać ekstremalnym zygzakiem... Życzę cierpliwości :wink: (i fuxa)
farmer

Post autor: farmer »

ja też oglądam :D przedewszystkim dragon ball :D hehe kurde najbardziej mnie wkurza motym z kaktusami motylami i piorunami... o blitzballu nie wspomne bo nie kumam nic z tego ...
Rusty
Cactuar
Cactuar

Post autor: Rusty »

w pierwszej fazie wyścigu weź 3-4 balony, używaj d-pada a nie gałki, pamiętaj żeby wciskać klawisze a nie trzymać, ponieważ na ostatniej prostej kurak automatycznie "prostuje", powodzenia :). mój rekord to 16:0

wiek nie gra roli, ale pamiętajcie że rikku nie jest pełnoletnia... xD
Kosmitus

Post autor: Kosmitus »

farmer pisze:ja też oglądam :D przedewszystkim dragon ball :D hehe kurde najbardziej mnie wkurza motym z kaktusami motylami i piorunami... o blitzballu nie wspomne bo nie kumam nic z tego ...
Jak dla mnie blitzball jest super, jedna z najlepszych mini gierek w FF zaraz obok karcianki z VIII :wink:

BTW Ja też lubie anime. Polecam Fullmetal Alchemist :)
Desiu

Post autor: Desiu »

Dacie mi tu liste potworów Mole?
MaKiPL

hehe ja już myślałem tylko że na www.k-ff.com

są wypisane w Anima tylko świątynie w których są skarby ale nie ma napisane gdzie pomużcie bo ja już myślałem i nadal nie wiem .....
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Mak masz w opisie przejścia. Dawałam Ci linka przynajmniej 2 razy. Dostajesz warninga numer 3 i tym samym blokadę na pisanie. Za co? Za głupotę, jakiej od dawna tutaj nie widziałam.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Desiu pisze:Dacie mi tu liste potworów Mole?
Następnym razem poproś ;)

Raldo - Mi'ihen Highroad
Bunyip - Djose Highroad lub Moonflow
Murussu - Macalania Forest
Mafdet - Macalania Snowfield
Shred - Calm Lands
Halma - Omega Ruins
Desiu

Post autor: Desiu »

Proszę i przepraszm za bycie niegrzecznym, dziękuję za pomoc :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”