Last. fm - grupa Krypta FF :]

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

UNO_is_MAD

Post autor: UNO_is_MAD »

Ta..a Windows zacznie bronić się sam...
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Post autor: kilmindaro »

Z tego co słyszałem avast jest tak skuteczny jak jego brak, więc niewielka strata. Pozato ja nie mam żadnych antywirusów i jakoś żyję. Pozato jeszcze, kiedy miałem zawirusowanego kompa (virusrolled >.>) próbowałem avasta... nic nie wykrył >.<
UNO_is_MAD

mi avast dobrze dziala , wirusy wykrywa , zrywa polaczenia z wirusami itp.
CePeN

Post autor: CePeN »

UNO_is_MAD pisze:Jak ustawić w avaście aby zezwolilo last.fm do dostepu do internetu ?
Od kiedy Avast ma funkcję firewalla? To firewall odpowiada za dostęp aplikacji do internetu, poza tym jeżeli odblokowałeś w windowsowym firewallu dostęp last.fm to powinno działać.
kilmindaro pisze:Z tego co słyszałem avast jest tak skuteczny jak jego brak, więc niewielka strata
Dobrze słyszałeś, też miałem Avasta i miałem pełno wirów.
UNO_is_MAD

CePeN pisze:oza tym jeżeli odblokowałeś w windowsowym firewallu dostęp last.fm to powinno działać.
ymm...szukalem tego...i ni mo :( czy to wina tego ze nie mam service packa 2 ?

[ Dodano: Sro 29 Sie, 2007 16:16 ]
na przyszlosc dla ludzi miejacych taki problem jak ja : zainstalujcie foobara 2000
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Na last.fm chyba dodali nową opcję.. wysyłają do nas maile jak ktoś napisze w naszym SB o_O Lepiej wyłączcie jak najszybciej, chyba ze lubicie spam :P (u mnie ta opcja była włączona, a kiedyś wyłączałem wszystkie opcje związane z dostawaniem maili). To chyba od wczoraj, bo poinformowało mnie tylko o 2 ostatnich wpisach Gveira.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Od wczoraj to... Ale chyba już z sześć razy to wyłączałem, ale cały czas sie to włącza -_-" A dzisiaj po zajrzeniu na pocztę oczom mym ukazała się wieeeeeeeelka lista powiadomień z Last.Fm -_-"
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Gveir pisze:Ale chyba już z sześć razy to wyłączałem, ale cały czas sie to włącza -_-"
Fakt... Ja w sumie raz wyłączyłem i pozostało wyłączonym, ale dalej maile przychodziły :/ Ale się wylogowałem i ponownie zalogowałem, napisałem sam na swoim SB i nic nie przyszło... narazie :P

[ Dodano: Sro 05 Wrz, 2007 13:22 ]
http://www.last.fm/group/Krypta+Final+Fantasy Wam też ta stronka nie uruchamia się tak jak powinna? o_O po ostatnim poście... chyba napisanym przez UNO (najprawdopodobniej)... wtf?
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Jaco pisze: http://www.last.fm/group/Krypta+Final+Fantasy Wam też ta stronka nie uruchamia się tak jak powinna? o_O po ostatnim poście... chyba napisanym przez UNO (najprawdopodobniej)... wtf?
Mam tak samo. I reply tracker też mi nie działa. Pokazuje tyko posty nowsze niż ten. :>
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Post autor: kilmindaro »

Też tak mam :< Śmieci Unom!
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Mi tak samo robi. Unoś, usuń posta...

A co do powiadomień, to zrobiłem to samo co Ty Ocaj - wylogowałem i zalogowałem i już wsio jest jak trzeba, nie przysyła i zapamiętało ustawienia w ogóle... -_-"
UNO_is_MAD

Chce usunac ale nie moge dojsc do tematu gdzie go napisalem , chyba ze da sie jakos usunac posty od d*** strony , jak sie da to jak ?
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Dziękujemy Ci Uno za to, że zepsułeś nam grupę. Trza mieć talent. O w mój skarb _^_"
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

To coś Ty tam napisał w ogóle? -_-'

O dziwo ktoś był w stanie napisac tam posta niedawno o_O

Chyba jedyną opcją teraz jest usunięcie całego topicu &#8220;Odpowiedz Tytułem Piosenki&#8221; przez Garnet... a to powinno się dac zrobić.
UNO_is_MAD

No ja specjalnie rozwalilem forum i zniszcze ta piekna licze 20000 postow na forum...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”