Z tego co słyszałem avast jest tak skuteczny jak jego brak, więc niewielka strata. Pozato ja nie mam żadnych antywirusów i jakoś żyję. Pozato jeszcze, kiedy miałem zawirusowanego kompa (virusrolled >.>) próbowałem avasta... nic nie wykrył >.<
UNO_is_MAD pisze:Jak ustawić w avaście aby zezwolilo last.fm do dostepu do internetu ?
Od kiedy Avast ma funkcję firewalla? To firewall odpowiada za dostęp aplikacji do internetu, poza tym jeżeli odblokowałeś w windowsowym firewallu dostęp last.fm to powinno działać.
kilmindaro pisze:Z tego co słyszałem avast jest tak skuteczny jak jego brak, więc niewielka strata
Dobrze słyszałeś, też miałem Avasta i miałem pełno wirów.
Na last.fm chyba dodali nową opcję.. wysyłają do nas maile jak ktoś napisze w naszym SB o_O Lepiej wyłączcie jak najszybciej, chyba ze lubicie spam (u mnie ta opcja była włączona, a kiedyś wyłączałem wszystkie opcje związane z dostawaniem maili). To chyba od wczoraj, bo poinformowało mnie tylko o 2 ostatnich wpisach Gveira.
Od wczoraj to... Ale chyba już z sześć razy to wyłączałem, ale cały czas sie to włącza -_-" A dzisiaj po zajrzeniu na pocztę oczom mym ukazała się wieeeeeeeelka lista powiadomień z Last.Fm -_-"
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Gveir pisze:Ale chyba już z sześć razy to wyłączałem, ale cały czas sie to włącza -_-"
Fakt... Ja w sumie raz wyłączyłem i pozostało wyłączonym, ale dalej maile przychodziły Ale się wylogowałem i ponownie zalogowałem, napisałem sam na swoim SB i nic nie przyszło... narazie
[ Dodano: Sro 05 Wrz, 2007 13:22 ] http://www.last.fm/group/Krypta+Final+Fantasy Wam też ta stronka nie uruchamia się tak jak powinna? o_O po ostatnim poście... chyba napisanym przez UNO (najprawdopodobniej)... wtf?
Jaco pisze:
http://www.last.fm/group/Krypta+Final+Fantasy Wam też ta stronka nie uruchamia się tak jak powinna? o_O po ostatnim poście... chyba napisanym przez UNO (najprawdopodobniej)... wtf?
Mam tak samo. I reply tracker też mi nie działa. Pokazuje tyko posty nowsze niż ten.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
A co do powiadomień, to zrobiłem to samo co Ty Ocaj - wylogowałem i zalogowałem i już wsio jest jak trzeba, nie przysyła i zapamiętało ustawienia w ogóle... -_-"
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...