FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry

Szukasz pomocy przy FF VIII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Tam gdzie jest mapa całego Gardenu - tuż przed wejściem do windy.
Awatar użytkownika
Winko
Kupo!
Kupo!

Post autor: Winko »

dzieki :)
Kyho
Kupo!
Kupo!

Post autor: Kyho »

Mam dwa pytania :P
1. Czy pod koniec drugiej płyty takie lv postaci som dobre :Squall 42lv,Quistis 37lv,Zell 38lv,Rinoa 21lv , Selphie 13lv , Irvin 17lv.
GF : Quezacotl 51lv ,Shiva 71lv , Ifrit 68lv , Brothers 15lv (Chyba niepamietam właśnie ale brothers mają chyba 15lv ) , Carbuncle 24lv , Leviathan 27lv , Pandemona 19lv (Dopiero co dostałem ).
2. Pytanie jest takie Gdzie mogę i od kogo dostać betrayal sword wiem że wypada on z podworka o nazwie Forbidden Szukałem go w TotUK Ale go niebyło Pomóżcie
CePeN

Post autor: CePeN »

Co do twojego pierwszego pytania to z takimi poziomami postaciami można i pokonać ostatniego bossa tylko wystarczy dobrać odpowiednią taktykę ;)
Natomiast jeśli chodzi o drugie pytanie to odpowiedź masz tu: Click
xmadziax

Post autor: xmadziax »

witam, jestem tu pierwszy raz ponieważ szukam pomocy odnosnie tej karcianej grupy CC. zagrałam ze wszystkimi po kolei ale Xu i tak nie chce ze mną grać. gram w FF8 juz kolejny raz ale tym razem postanowilam pograć troche w karty i utknęłam ;_; help!

p.s. czy po utracie karty Ifryta dla karty Rinoa można ją odzyskać od tego majora z FH? bo gram z nim i gram a jej wciąż nie ma. może to nie u niego?

z góry dziękuje :)
Kyho
Kupo!
Kupo!

Post autor: Kyho »

CePeN Dobra wiem że na krypcie pisze :P Ale ja sie pytam gdzie som te dwie lokacje jak możecie to dajcie mi na mapie . Lokacje to :Trabia Winter Island ,Esthar - Grandidi Forest . I właśnie te dwie lokacje niewiem gdzie som . Pomocy
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ty patentowany leniu, czy ty sam nic nie umiesz zrobić :roll: ? Zajrzyj do działu FF8 sekcja MAPY - tam jest mapa regionów i czarno na białym widać, gdzie są: Trabia Winter Island oraz Esthar Grandidi Forest.

Zwracam też uwagę na ORTOGRAFIĘ i Interpunkcję - jeśli nie zaczniesz pisać po polsku, to będę najnormalniej w świecie kasować twoje posty, aż nie zaczniesz poprawnie się wysławiać na piśmie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

xmadziax pisze: p.s. czy po utracie karty Ifryta dla karty Rinoa można ją odzyskać od tego majora z FH?
Nie od burmistrza - tylko od byłego zwierzchnika Gabadia Garden - Marine w Fisherman's Horizon. O ile pamiętam siedzi on niedaleko domku burmistrza FH.
xmadziax pisze:zagrałam ze wszystkimi po kolei ale Xu i tak nie chce ze mną grać.
Jesteś pewny, że zagrałeś i WYGRAŁEŚ z Jokerem w Traning Center ?
Centhariel

Post autor: Centhariel »

kwazi pisze:
xmadziax pisze:zagrałam ze wszystkimi po kolei ale Xu i tak nie chce ze mną grać.
Jesteś pewny, że zagrałeś i WYGRAŁEŚ z Jokerem w Traning Center ?
Wygranie z Jokerem nie jest konieczne, aby grać z Xu i King of CC. Może za wczesny etap gry ?
Awatar użytkownika
Winko
Kupo!
Kupo!

z xu mozna grac dopiero gdy mozna sterowac balamb garden,
a ja tez mam pytanko a propo lionhearta, aby go zdobyc musze miec jakiegos weapon mon'a ?? jak tak to gdzie on sie znajduje ??
Centhariel

Post autor: Centhariel »

http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=15

Swoją drogą mogłeś zadać sobie trochę trudu...
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Winko pisze:aby go zdobyc musze miec jakiegos weapon mon'a ??
Nie musisz... Wystarczą składniki
Awatar użytkownika
Winko
Kupo!
Kupo!

aby zdobyc lionhearta moge od razu z najgorszego gunblade'a go zlozy czy musze wszystkie p-oziomy pokolei robic??
CePeN

Post autor: CePeN »

Możesz od razu składać Lionhearta, a to że posiadasz podstawowego Gunblade'a to nie ma znaczenia.
Awatar użytkownika
Winko
Kupo!
Kupo!

mam te składniki do lionhearta i co dalej mam zrobic jezeli nie mam weapon month'a ?? no bo w sklepie nie ma opcji lionheart :/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Help - fabuła przejście, techniczne”