FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Mam dwa pytania
1. Czy pod koniec drugiej płyty takie lv postaci som dobre :Squall 42lv,Quistis 37lv,Zell 38lv,Rinoa 21lv , Selphie 13lv , Irvin 17lv.
GF : Quezacotl 51lv ,Shiva 71lv , Ifrit 68lv , Brothers 15lv (Chyba niepamietam właśnie ale brothers mają chyba 15lv ) , Carbuncle 24lv , Leviathan 27lv , Pandemona 19lv (Dopiero co dostałem ).
2. Pytanie jest takie Gdzie mogę i od kogo dostać betrayal sword wiem że wypada on z podworka o nazwie Forbidden Szukałem go w TotUK Ale go niebyło Pomóżcie

1. Czy pod koniec drugiej płyty takie lv postaci som dobre :Squall 42lv,Quistis 37lv,Zell 38lv,Rinoa 21lv , Selphie 13lv , Irvin 17lv.
GF : Quezacotl 51lv ,Shiva 71lv , Ifrit 68lv , Brothers 15lv (Chyba niepamietam właśnie ale brothers mają chyba 15lv ) , Carbuncle 24lv , Leviathan 27lv , Pandemona 19lv (Dopiero co dostałem ).
2. Pytanie jest takie Gdzie mogę i od kogo dostać betrayal sword wiem że wypada on z podworka o nazwie Forbidden Szukałem go w TotUK Ale go niebyło Pomóżcie
witam, jestem tu pierwszy raz ponieważ szukam pomocy odnosnie tej karcianej grupy CC. zagrałam ze wszystkimi po kolei ale Xu i tak nie chce ze mną grać. gram w FF8 juz kolejny raz ale tym razem postanowilam pograć troche w karty i utknęłam ;_; help!
p.s. czy po utracie karty Ifryta dla karty Rinoa można ją odzyskać od tego majora z FH? bo gram z nim i gram a jej wciąż nie ma. może to nie u niego?
z góry dziękuje
p.s. czy po utracie karty Ifryta dla karty Rinoa można ją odzyskać od tego majora z FH? bo gram z nim i gram a jej wciąż nie ma. może to nie u niego?
z góry dziękuje

Ty patentowany leniu, czy ty sam nic nie umiesz zrobić
? Zajrzyj do działu FF8 sekcja MAPY - tam jest mapa regionów i czarno na białym widać, gdzie są: Trabia Winter Island oraz Esthar Grandidi Forest.
Zwracam też uwagę na ORTOGRAFIĘ i Interpunkcję - jeśli nie zaczniesz pisać po polsku, to będę najnormalniej w świecie kasować twoje posty, aż nie zaczniesz poprawnie się wysławiać na piśmie.

Zwracam też uwagę na ORTOGRAFIĘ i Interpunkcję - jeśli nie zaczniesz pisać po polsku, to będę najnormalniej w świecie kasować twoje posty, aż nie zaczniesz poprawnie się wysławiać na piśmie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Nie od burmistrza - tylko od byłego zwierzchnika Gabadia Garden - Marine w Fisherman's Horizon. O ile pamiętam siedzi on niedaleko domku burmistrza FH.xmadziax pisze: p.s. czy po utracie karty Ifryta dla karty Rinoa można ją odzyskać od tego majora z FH?
Jesteś pewny, że zagrałeś i WYGRAŁEŚ z Jokerem w Traning Center ?xmadziax pisze:zagrałam ze wszystkimi po kolei ale Xu i tak nie chce ze mną grać.